Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό

Απίστευτο περιστατικό

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε  - Ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό
News 10.11.2020 00:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ που ήταν και οι δύο παίκτες που πήραν το ντεσαβαντάζ από την Μαριαγάπη.

Τελικά τον δρόμο της εξόδου πήρε η Ρασέλ. Με την ανακοίνωση του ονόματος της ο Παναγιώτης ξέσπασε σε γέλια και δεν μπορούσε να ησυχάσει ούτε για λίγο.

Η αντίδρασή του δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ όταν βρέθηκαν στο σπίτι τραγούδησε μπροστά στις κάμερες για την αποχώρησή του, ενώ εξήγησε πως το χάρηκε πάρα πολύ αφού το περίμενε εδώ και καιρό.

Πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα - «Έχει την ηλικία του...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM. Συγκεκριμένα η Λύδία που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο. Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σπαλιάρα, με αποτέλεσμα να τον «αδειάσει» σχολιάζοντας την ηλικία του.

Αρχικά βέβαι, το μοντέλο από την Κρήτη αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM, λέγοντας πως το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας

«Καμία σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι στην ηλικία του μπαμπά μου, σχεδόν δηλαδή σε λίγα χρόνια. Εκείνη την εποχή είχα και σχέση, όλοι το ήξεραν οπότε όχι, καμία σχέση».

GNTM  Λυδία Γιάννης Σπαλιάρας σχέση

Να σημειώσουμε πως τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο GNTM 3 και οι παίκτες δεν διστάζουν να πετούν τα πυρά τους ο ένας στον άλλον. Ποιος όμως είπε πως ο Δημοσθένης κάνει μόνο για να καθαρίζει;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

STAR: Χαμός πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 με την Βίκυ Καγιά - Ντοκουμέντα

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει για τον νικητή του GNTM 3 - "Φέτος θα κερδίσει..."

Share