Μάρθα Καραγιάννη: Ανατροπή της τελευταία στιγμής με την υγεία της - Τα πάνω κάτω!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρθα Καραγιάννη: Ανατροπή της τελευταία στιγμής με την υγεία της - Τα πάνω κάτω!

Μια μεγάλη ανατροπή έγινε γνωστή όσον αφορά την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη! Δημοσιεύματα την ήθελαν να μην είναι τόσο καλά αλλά η αλήθεια τελικά είναι άλλη...

Ο ηθοποιός ΑντώνηςΤουτουζής θέλοντας να καθησυχάσει και να βάλει τέλος στην παραπληροφόρηση για το θέμα αυτό, σχολίασε πριν λίγες μέρες, κάτω από το εν λόγω άρθρο του site.

O ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ρώτησα δικό της άνθρωπο και μου είπε ότι είναι καλά και θα κινηθούν νομικά γι αυτό».

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της Μάρθας Καραγιάννη που έσπευσαν από κάτω να συγχαρούν και να υποστηρίξουν τον ηθοποιό Αντωνη Τουτουζή για τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 81 και το γιόρτασε σπίτι της με φίλους!

Μάρθα Καραγιάννη: Απαντά για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν μπορούμε εν μέσω κορωνοϊού...»

Η Μάρθα Καραγιάννη επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας, με την ηθοποιό να τονίζει πως δεν γίνεται εν μέσω κορωνοϊού να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να μιλάει για εκείνη.

Το τελευταίο 24ωρο τον γύρο του διαδικτύου κάνει είδηση για ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία αναφέρει πως η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, δεν γνωρίζει κανέναν, θέλει να κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάνε για να την ταΐσουν!

Αυτά απάντησε η Μάρθα Καραγιάννη για την κατάσταση της υγείας της

«Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες» είπε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη ενώ τον λόγο πήρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα η οποία είπε για την υγεία της: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν».