Big Brother: Στη φόρα το κομμένο απόσπασμα με την Άννα Μαρία να κράζει άσχημα τον Θέμη

Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Στη φόρα το κομμένο απόσπασμα με την Άννα Μαρία να κράζει άσχημα τον Θέμη

Χαμός επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Big Brother μετά την αποκάλυψη πως η Άννα Μαρία έκραξε τον Θέμη με αφορμή την κίνηση του να βγει να κάνει ηλιοθεραπεία με κοφτό μαγιό, λέγοντας πως είναι "ντροπή των γκέι". Ωστόσο, το συγκεκριμένο απόσπασμα ήρθε στην φόρα.

Το σχετικό βίντεο δεν είχε προβληθεί - για να προστατεύσουν τον Θέμη - αλλά έπαιξε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, όπου αποδεικνύει ότι όντως η Άννα Μαρία δεν είχε πει την συγκεκριμένη φράση αλλά κάτι διαφορετικό.

Στην συζήτησή της λοιπόν με την Ραμόνα είχε πει τα εξής: «Αφού προωθούν την ξεδιαντροπιά της Αφροδίτης και τον Θέμη να ξεφτιλίζει τον κλάδο του που είναι ομοφυλόφιλοι. Εγώ στο ξαναλέω που έχω πάει στην Μύκονο έτσι ομοφυλόφιλους να ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους δεν έχω δει. Λοιπόν να βγάζει εκεί πέρα τον κ@λ@ του δημόσια δεν το δέχομαι. Είδα δυο κ@λ@@ς στον ήλιο μέρα μεσημέρι. Πήγα να πάρω το πουφ μου και είδα δύο κ@λ@@ς να λιάζονται».

Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θέμη και Άννα Μαρία - «Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις»

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ανάμεσα στον Θέμη και την Άννα Μαρία με αφορμή κάποια λόγια που μετέφερε στον πρώτο η Ραμόνα. Ο Θέμης ενοχλήθηκε τόσο πολύ που ζήτησε από την Άννα Μαρία να μην του ξαναμιλήσει.

Τα νεύρα του Θέμη ξεκίνησαν από τη στιγμή, όπου η Ραμόνα του έβαλε… λόγια, αναφέροντας πως η Άννα Μαρία είπε «ντροπή των gay» το συγκάτοικό της, με αποτέλεσμα εκείνος άμεσα να κατευθυνθεί στο μέρος της, για να της ζητήσει το λόγο.

«Εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα και όχι εγώ…», της είπε ο Θέμης, ζητώντας της παράλληλα να μην του απευθύνει ποτέ ξανά στο λόγο. Η Άννα Μαρία, στην προσφιλή της τακτική, δεν παραδέχθηκε κάτι ούτε και είχε διάθεση να του ζητήσει συγγνώμη, βάλλοντας εναντίον της Ραμόνα, που την «κάρφωσε».