"Προδόθηκε" το μεγάλο μυστικό της Βάσως Λασκαράκη - Το γνώριζε μόνο ο Σουλτάτος

Στη δημοσιότητα φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Το μεγάλο μυστικό που κρατούσε κρυφό από τα media η Βάσω Λασκαράκη "προδόθηκε" με μια φωτογραφία στο Instagram. Το γεγονός γνώριζε μόνο ο Λευτέρης Σουλτάτος και τα πολύ κοντινά της πρόσωπα, αφού το κρατούσε για έκπληξη.

Μπορεί η ηθοποιός αυτή τη σεζόν να μην βρίσκεται κάπου τηλεοπτικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν σχεδιάζει τα νέα της βήματα.

Όπως έγινε γνωστό με μια ανάρτηση στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη συνεργάζεται και επίσημα με την Panik Relation, που είναι είναι το division της Panik Entertaiment και αναλαμβάνει την επικοινωνία, εμπορική διαχείριση και management καλλιτεχνών, celebrities & influencers.

Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός ανακοινώθηκε από το λογαριασμό της εταιρίας, ενώ και η ηθοποιός το έκανε repost στο προφίλ της.

Και μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να βγαίνει για τις επαγγελματικές της υποχρώσεις, ωστόσο τηρεί τα μέτρα και βρίσκεται σε καραντίνα. Βέβαια, στέλνει και το κατάλληλο μήνυμα και απολαμβάνει βόλτες με την κόρη της.

Βάσω Λασκαράκη Panik Entertaiment μυστική συνεργασία

Βάσω Λασκαράκη: Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε viral στο Instagram

Ο αγαπημένος σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, αποφάσισε να σχολιάσει μία φωτογραφία που του κίνησε το ενδιαφέρον στο Instagram, και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, η αντίδρασή του κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και ο σεφ, είναι εξαιρετικά ενεργοί στα social media και έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε να ανεβάζουν μαζί στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή. Δείτε εδώ το επικό βίντεο που ανέβασαν οι δυο τους πριν από μερικές μέρες.

Αυτό είναι το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, που έγινε viral στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα total black look και κρατάει ένα λουλούδι στο χέρι.

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε και την αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου ο οποίος έγραψε «Το κορίτσι του Μάη... τον Οκτώβρη».

Σίσσυ Χρηστίδου σχόλιο Σουλτάτος