My Style Rocks: Δεν θα πιστέψετε πως ήταν η Ρούλα Δημητριάδου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Δεν θα πιστέψετε πως ήταν η Ρούλα Δημητριάδου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Λίγες μέρες πριν η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, Ρούλα Δημητριάδου, "εισέβαλλε" στο πλατό του My Style Rocks και έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια για το στυλ της. Έτσι και εμείς ψάξαμε λίγο παραπάνω, και βρήκαμε φωτογραφίες της ίδιας λίγο πριν μπει στο ριάλιτι και είναι αγνώριστη!

Η ίδια δηλώνει make up artist και εξομολογήθηκε στον φακό για το ατύχημα που είχε στο πρόσωπο της όταν ήταν 10 χρονών. Η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά: "Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς. Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου. Η παιδική μου ηλικία ήταν σκληρή". Δείτε εδώ ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks!

Από τότε που μπήκε στο ριάλιτι έχει συζητηθεί αρκετά και μάλιστα έχουν βγει στην φορά φωτογραφίες της λίγο καιρό πριν που είναι αγνώριστη.

ρούλα δημητριάδου αλλαγή στα μαλλιά

ρούλα δημητριάδου αλλαγή

My Style Rocks: Συγκλόνισε η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη - «Κάηκε το πρόσωπό μου»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη συγκλόνισε με την ιστορία της για την περιπέτεια που έζησε όταν σε ένα ατύχημα, κάηκε το πρόσωπό της, γεγονός που την έκανε να ασχοληθεί με το μακιγιάζ.

Με αφορμή το κόνσεπτ της, η διαγωνιζόμενη περιέγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό και συγκίνησε τόσο τους συμπαίκτες της όσο και την κριτική επιτροπή.

«Ένα μέλος της οικογένειάς μας, η Δώρα Τσαλίκη, κάνει κάτι σημαντικό. Ανοίγει μια κλινική μαζί με αυτούς τους γιατρούς. Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς.

Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου. Οπότε η παιδική μου ηλικία ήταν πάρα πολύ σκληρή. Πήγα να ανάψω φωτιά στο τζάκι, τα κάρβουνα ήταν αναμμένα και έκανε αναρρόφηση το μπουκάλι και ανατινάχτηκε πάνω μου.

Επειδή έχω ζήσει δύσκολα χρόνια με την εμφάνισή μου και με το πρόσωπό μου, για αυτό έγινα αυτό που έγινα. Το make up για μένα ήταν η ψυχοθεραπεία μου.», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη.

Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο είδαμε έναν άγριο καυγά στο πλατό του My Style Rocks. Δείτε εδώ τι συνέβη.