Δύσκολες ώρες για τις αδερφές Ελευθερία και Γιώτα Παντελιδάκη - Τραγική απώλεια στην οικογένεια τους

Βαρύ το πένθος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τις αδερφές Ελευθερία και Γιώτα Παντελιδάκη - Τραγική απώλεια στην οικογένεια τους

Μια τραγική απώλεια στην οικογένεια τους βιώνουν αυτή τη στιγμή οι αδερφές Ελευθερία και Γιώτα Παντελάκη. Δυστυχώς έχασαν την αγαπημένη τους γιαγιά, τη "Λευτερίτσα τους" όπως την φώναζαν.

Η Ελευθερία Παντελιδάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της γιαγιάς της στον προσωπικό της στο Facebook συνοδεύοντας την με πια πολύ γλυκιά και συγκινητική λεζάντα:

«Γιαγιάκουλα μου πολυαγαπημένη αδυναμία μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου! Δεν σου άξιζε να ταλαιπωρηθείς και να έχεις τέτοιο θάνατο! Εσύ ήσουν μέχρι τα 91 χρόνια σου βράχος, πάντα δίπλα μας ,δυνατή και απλόχερα μας γέμιζες με αγάπη όλους μας, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα 8 δισέγγονα σου! Θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου και θα ξεκουραστείς! Θα μας λήψεις αφάνταστα γλυκιά μου γιαγιάκα! Σ’ ΑΓΑΠΩ και θα σε σκέφτομαι όσο ζω! Εσύ μας μεγάλωσες, μας έπαιξες, μας δίδαξες πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος, μας έκανες τα πάντα! Ήμουν πολύ τυχερή που είχα εσένα ΓΙΑΓΙΑ! Σε λατρεύωωωωωω Λευτερίτσα μου». Ο θάνατος που ράγισε και τον Γιώργο Νταλάρα!

Αδερφές Παντελιδάκη θρήνος

Απώλεια στην οικογένεια Παντελιδάκη

Τραγική απώλεια στην οικογένεια της Χριστίνας Αλεξανιάν

Την πιο δύσκολη στιγμή βιώνει η Χριστίνα Αλεξανιάν λόγω μιας τραγικής απώλειας που βρήκε την ίδια και την οικογένεια της.

Ειδικότερα, η Χριστίνα έχασε μόλις τον αγαπημένο της θείο, αδερφό του πατέρα της, έναν άνθρωπο που είχε πολύ στενές επαφές και αγαπούσε πολύ.

Η ίδια διάλεξε να αποχαιρετήσει τον θείο της με μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Έφυγε ο θείος Παντελής. Ο αδερφός του πατέρα μου. Ο μικρός του. Πήγε να τον συναντήσει εκεί που μόνο άγγελοι κατοικούν. Να μου τον φιλήσεις. Τελείωσαν οι αγκαλιές και η σκέψη πια μόνο θα τις κάνει. Θα ανταμώσεις τους γονείς και τα αδέρφια σου. Αυτή η τόσο αγαπημένη οικογένεια θα σμίξει ξανά. Καλό σου ταξίδι..» Δείτε εδώ το συγκινητικό "αντίο" της στην σειρά "Λόγω Τιμής".

Η φωτογραφία που ανέβασε ήταν αυτή:

χριστίνα αλεξανιάν απώλεια στην οικογένεια