Πρωινό: "Κόπηκε" η φωνή της Φαίης από τον λυγμό - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Οι συνεργάτες της πάγωσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό:

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωής πέρασε η Φαίη Σκορδά σήμερα, Τρίτη 10/11, στον αέρα του Πρωινού η οποία μάλιστα την συγκίνησε αρκετά.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ που παίχτηκε στον αέρα για το νέο μαγαζί που άνοιξε στο Περιστέρι ο Τόνι Δημητρίου η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σύντροφο αυτού.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού αποκάλυψε πως διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί της και πως είναι πολύ καλός άνθρωπος αφού σε μια πολύ δύσκολη προσωπική της στιγμή εκείνη της στάθηκε βράχος. Η αναπόληση αυτή ήταν αρκετή για να συγκινήσει την Φαίη και να υπάρξουν κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας στο πλατό με τους συναδέρφους της να προσπαθούν να την καλύψουν.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Να υπενθυμίσουμε πως διέρρευσε απίστευτο υλικό πίσω από τις κάμερες του Πρωινού!

Η εξομολόγηση τη Φαίης στο Πρωινό για την γέννα της

Με αφορμή συνέντευξη της Χριστίνας Αλούπη που προβλήθηκε στο Πρωινό και την αποκάλυψη πως ο μεγάλος της γιος στην αρχή δεν ήθελε τον μικρό, η Φαίη Σκορδά έκανε μια εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν έγκυος στον Γιάννη όταν ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα στο MEGA.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως και η ίδια είχε άγχος για το πώς θα πάρει τον ερχομό του Δημήτρη ο μεγάλος της γιος, Γιάννης, ενώ περιέγραψε πώς πέρασε τα βράδια της πριν τις δύο γέννες της.

«Ακούγοντας αυτή την ιστορία σκεφτόμουν πως ήμουν και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Δημήτρη και μια μέρα πριν πάω να γεννήσω, τι είχα πει στον Γιάννη. Ακόμα και όταν έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος, ο νους μου ήταν ο Γιάννης. Και μετά όλα μπαίνουν σε ένα ρυθμό και μια σωστή βάση. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Μου είχε πει η μαμά μου “σκέψου πως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οικογένειες με πολλά παιδιά. Τι συζητάς και τι αγχώνεσαι για το δεύτερο. Θα μπουν όλα στη σειρά τους

Θυμάμαι μια μέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη, ήμασταν στο Mega και κάναμε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είχα μια κοιλιά τεράστια και δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου για το δεύτερο παιδί, είχα μπει μέσα στο κρεβατάκι του Γιάννη και κοιμήθηκα μαζί του. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» είπε η Φαίη Σκορδά. Τετραπέρατη χαρά για την Φαίη Σκορδά. Διαδόθηκαν τα νέα στους διαδρόμους του ΑΝΤ1.