Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αποκάλυψη για το Survivor 4 - Διαψεύδει ότι...

Το έκανε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αποκάλυψη για το Survivor 4 - Διαψεύδει ότι...

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το Survivor 4, ενώ διέψευσε ότι του έχει γίνει κάποια πρόταση.

«Στην ουσία δεν μας έχει γίνει καμία πρόταση σε κανέναν μας. Οπότε, πώς μπορούν να λένε κάποιοι ότι είναι ακριβό, ενώ δεν μας έχουν κάνει πρόταση. Έχω πάρει αρκετούς διευθυντές καναλιών τηλέφωνο, αλλά δεν μου το έχουν σηκώσει, για να τους προτείνω κάτι στο να γίνει το All Star Survivor. Έχω μια ιδέα, έχουμε συζητήσει κάποιοι παίκτες, οπότε τους δίνω εγώ το μπαλάκι, τους κάνω την πάσα, πάρτε με τηλέφωνο να σας πω τι έχω σκεφτεί.

Στην αρχή είχα δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν έδωσα τόσο βάση. Από και πέρα, το συζητάω. Φέτος έχω συζητήσει δύο-τρία πράγματα. Ναι, να είμαι σε πάνελ. Είναι κάτι που δεν το βγάζω, όπως δεν το ήθελα όταν βγήκα λόγω της δουλειάς μου, όχι ότι δεν προλάβαινα. Οπότε, γιατί όχι;», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Να σημειώσουμε από την άλλη, πως μια πολυσυτηζημένη παίκτρια του Survivor είχε ξανά έναν επεισοδιακό χωρισμό.

Πανικός στις οντισιόν του Survivor 4 - Σφάζονται μεταξύ τους

Το Big Brother στο τέλος του χρόνου θα ρίξει τίτλους τέλους και στον ΣΚΑΙ προετοιμάζονται ήδη για τον αντικαταστάτη αυτού που δεν είναι άλλος από το Survivor 4! Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για τις οντισιόν και τον χαμό που γίνεται!

Τι συμβαίνει στις οντισιόν του Survivor

Οι ακροάσεις των συμμετεχόντων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ουρές που σχηματίζονται από ανθρώπους όλων των ηλικιών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα είναι μεγάλες. Πολλές ώρες στημένοι περιμένουν να περάσουν τις διαδικασίες που πρέπει και οι εντάσεις δεν λείπουν με το καλησπέρα σας!

Λίγο ο κορωνοϊός που έχει αναστατώσει τους πάντες λίγο η πολύωρη αναμονή, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος...

Παρουσιαστής του Survivor 4, όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μου, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης έχοντας φυσικά την συνδρομή του Γιώργου Λιανού, και καλώς εχόντων των πραγμάτων η πρεμιέρα θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.