The Bachelor: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή της Μαρίνας!

Σίγουρα δεν μπορείτε να μαντέψετε σωστά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή της Μαρίνας!

Η Μαρίνα ήταν από τις παίκτριες που κατάφερε να απασχολήσει με την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor και η μόνη μέχρι στιγμής που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Βασιλάκο αφού δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο και αποχώρησε οικειοθελώς. Τι πραγματικά όμως ξέρουμε γι'αυτήν; Εμείς βρήκαμε την καταγωγή της, την ηλικία της και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες για να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Η πραγματική ηλικία και καταγωγή της Μαρίνας του The Bachelor

Η Μαρίνα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται κι ως μοντέλο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε ποτέ την Πάτρα και τις κολλητές της! Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα και ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της, γι αυτό και εύχεται οι κοπέλες που θα συγκατοικήσουν μαζί της στη βίλα να μην την φέρουν σε αυτό το σημείο.

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση της

Το τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, μιας και κανένας τηλεθεατής δεν περίμενε να δει όσα ακολούθησαν. Αναφερόμαστε φυσικά στην άρνηση της Μαρίνας να δεχτεί το τριαντάφυλλο του Παναγιώτη Βασιλάκου, ανακοινώνοντας λίγα λεπτά μετά την οικειοθελή αποχώρηση της. Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, η πρώην παίκτρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα, ένα από τα πολυσυζητημένα φαβορί του παιχνιδιού, συνδέθηκε μετά από μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο ασφαλώς και έχει εκτοξευθεί από τους χιλιάδες followers και τα άπειρα μηνύματα, λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι. Ντοκουμέντο που καίει για τα καλά το Bachelor!

Άργησε κάποιες μέρες, είναι η αλήθεια, να δημοσιεύσει κάτι κάνοντας μας να ανυπομονούμε για το τι πρόκειται εν τέλη να κάνει. Δεν μας απογοήτευσε, όμως, αφού λίγο μετά ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, με την λεζάντα να γράφει "I am enough". Φυσικά, εκατοντάδες σχόλια και likes ακολούθησαν "ρίχνοντας" το instagram.

The bachelor ανάρτηση της Μαρίνας στο instagram

The bachelor ανάρτηση της Μαρίνας στο instagram λεζάντα