O Τάσος Τεργιάκης επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε;

Έσκασε μόλις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Τάσος Τεργιάκης επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε;

Τον Τάσο Τεργιάκη τον είδαμε φέτος να είναι στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτης και στην εκπομπή "Ώρα για Μελέτη" η οποία όμως έλαβε τέλος πολύ πιο νωρίς από ότι είχαν σχεδιάσει. Ο δημοσιογράφος, αφετέρου, δεν δεσμεύεται με το κανάλι ούτε με οποιοδήποτε συμβόλαιο.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι επρόκειτο να επιστρέψει στην τηλεόραση έγκαιρα χωρίς όμως να αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες.

Ανάρτησε, έτσι, μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας:

«Καναπές και... Καφές με την κούπα της ομάδας μου, τηλεκοντρόλ για τον έλεγχο της tv τώρα που απέχω για λίγο και σχέδια για το μέλλον.. Καλημέρα από την προσωρινή, ιδιότυπη καραντίνα μου!!!

Υ.Γ. επειδή μου στέλνετε μηνύματα, μην ανησυχείτε θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά, σύντομα...». Πένθος για τον Τάσο Τεργιάκη!

Τάσος Τεργιάκης επιστροφή στην τηλεόραση

Τάσος Τεργιάκης: Δείτε την όμορφη σύζυγό του για πρώτη φορά!

Ο αγαπημένος και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Τάσος Τεργιάκης που μας ενημέρωνε κάθε μέρα με τόση θέρμη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, παράξενες ιστορίες και πολύ κινηματογράφο, έκανε μία δημόσια εμφάνιση με την όμορφη γυναίκα του και για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφία της!

Ειδικότερα, ο Τάσος παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή "dettolμη και γοητεία" και πέρασε χαλαρωτικές στιγμές στο πλάι της συζύγου του.

Δείτε την όμορφη σύζυγό του Τάσου Τεργιάκη για πρώτη φορά!

τεργιακης συζυγος σεφερλης παράσταση

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό όλοι ανυπομονούν την επιστροφή του Τάσου, ο οποίος κατέχει μία θέση στην ρωινή εκπομπή του Alpha "ώρα για Μελέτη"

Ο Τάσος είχε πει πρόσφατα στην εκπομπή του Happy Day: "13 χρόνια έκανα ειδήσεις και 10 που είμαι στην Ελένη, περίπου 25 χρόνια στη δουλειά. Τώρα σε προσωπικό επίπεδο είναι γνωστό νομίζω. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχω δυο γιους 15 και 13 χρονών. Η σύζυγός μου η Γωγώ είναι ήρεμη δύναμη. Είναι εκτός χώρου, ευτυχώς. Είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Με ξέρει από την αρχή της σταδιοδρομίας μου και νομίζω ότι γνωρίζουμε καλά τα θέλω του άλλου, τις υποχωρήσεις και τις κόκκινες γραμμές. Και στο θέμα των παιδιών υπάρχει κοινή πορεία από την αρχή."