Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορωνοϊό

Το ανακοίνωσε σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορωνοϊό

Η πρώην παίκτρια και φιναλίστ του περσινού GNTM, Κέισι Μίζιου, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πώς είναι θετική στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο βγήκε στον αέρα της εκπομπής Pop Up μέσω Skype και αποκάλυψε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στους τηλεθεατές ότι νοσεί.

Η Κέισι δήλωσε πως κόλλησε τον ιό στην Αθήνα αλλά τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Είμαι καλά. Είμαι σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, όπως όλοι, αλλά δυστυχώς εγώ κόλλησα κορωνοϊό όσο βρισκόμουν στην Αθήνα και τα συμπτώματα μου βγήκαν εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά έκανα το τεστ, βγήκε θετικό, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα κι έχουν περάσει σχεδόν 8 μέρες.

Πονούσαν τα κόκαλά μου σε υπερβολικό βαθμό, πονούσε το κεφάλι μου, δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω το βλέμμα μου, αλλά πυρετό δεν ανέβασα, αλλά ήταν αυτός ο πόνος και το μπούκωμα». Θετικός βγήκε και ένας πασίγνωστος παρουσιαστής!

θετική στον κορωνοϊό η κέισι μίζιου

Full in love η Κέισι Μίζιου του GNTM - Τα τρυφερά τετ-α-τετ με το σύντροφό της

Μέσα από τη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα τη δεύτερη σεζόν του GNTM γνωρίσαμε την καλλονή Κέισι Μίζιου, ένα από τα πιο ικανά μοντέλα που πέρασαν από τις πασαρέλες της εκπομπής, ενώ έφτασε και στον τελικό και βγήκε τρίτη! Παρόλο που δεν την είδαμε να στέφεται νικήτρια η Κέισι απέκτησε πολλούς θαυμαστές και εμπειρίες εννοείται.

Το πανέμορφο μοντέλο που ενθουσίασε τους πάντες, φαίνεται να είναι εξαιρετικά full in love με τον σύντροφό της Δημήτρη Τρίτο, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που μοιράστηκε και τους δείχνει σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Η φωτογραφία που δείχνει πόσο Full in love είναι η Κέισι Μίζιου του GNTM - Τα τρυφερά τετ-α-τετ με το σύντροφό της

Κέισι Μίζιου Συντροφος ερωτευμενη

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στην Πάτμο, όπου και το ζευγάρι κάνει διακοπές αυτήν την περίοδο.

Η Κέισι έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε. Μακριά ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλά γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα! Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει!"