Κρούσμα κορωνοϊού στον ΣΚΑΙ - Θετικός πασίγνωστος παρουσιαστής

Το ανακοίνωσε ο ίδιος δημόσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού στον ΣΚΑΙ - Θετικός πασίγνωστος παρουσιαστής

Κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στον ΣΚΑΙ, καθώς όπως έγινε γνωστό πασίγνωστος παρουσιαστής του σταθμού είναι θετικός στον ιό. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την πρωινή εκπομπή Love Fm, με τον ίδιο να ανακοινώνει το αποτέλεσμα του τεστ.

Αυτός ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ο λόγος για τον Τάσο Τρύφωνος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αρτεμίου μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα.

ΣΚΑΙ Τάσος Τρύφωνος κορωνοϊός

Όπως είπε ο ίδιος, κατά την επιστροφή του από την Κύπρο το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό, ωστόσο το δεύτερο την Παρασκευή, θετικό.

Άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι συνεργάτες τους τόσο εκτός της εκπομπής «Αδύναμος κρίκος», τόσο εντός. Χαμός ωστόσο επικρατεί στον ΣΚΑΙ και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τάσος Τρύφωνος: Δείτε τον να ποζάρει το 1998 για γνωστό περιοδικό - Μείναμε με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την φωτογραφία που μας έδειξε από το 1998 ο Τάσος Τρύφωνος που πόζαρε τότε για γνωστό περιοδικό. Τα χάσαμε με την μεγάλη αλλαγή.

Ο Τάσος Τρύφωνος ανέβασε μια φωτογραφία του από το 1998 και μας "έπεσαν" τα μαλλιά καθώς η αλλαγή είναι μεγάλη. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας άφησε άφωνους.

Ένα throwback έκανε ο Τάσος Τρύφωνος, με τον γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο να μας δείχνει πώς ήταν στα 24 του χρόνια. Η φωτογραφία μας γυρνά αρκετά πίσω ενώ ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του και με ένα μικρό κείμενο, στο οποίο μα λέει μερικά πράγματα για την συγκεκριμένη φωτογραφία.

"1998 σε ηλικία 24 ετών ξεκινώ τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό #status στις εκδόσεις Λυμπέρη και ο εκπληκτικός Λουκάς Χαψής με φωτογραφίζει για τη στήλη των συνεργατών στο studio του στην άγνωστη για μένα - τότε - Καισαριανή. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο μετακόμισα στον ίδιο δρόμο , λίγο πιο κάτω από το studio του Λουκά και έμεινα εκεί για δώδεκα ολόκληρα χρόνια . Η αγαπημένη δική μου φωτογραφία ever!!!".

Μια φωτογραφία της ωστόσο από τα παλιά ανέβασε και η Άντζελα Δημητρίου και μείναμε άφωνοι.