Ραγδαίες εξελίξεις με τον ρόλο του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Τηλεοπτική ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με τον ρόλο του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον ρόλο που πρόκειται να αναλάβει αυτή τη σεζόν στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σιγά σιγά ετοιμάζει την μεγάλη τηλεοπτική του επιστροφή, μετά το οριστικό τέλος της μεσημεριανής του εκπομπής.

Η απουσία του έμπειρου παρουσιαστή από την ελληνική τηλεόραση είναι ηχηρή και έτσι όλοι αναμένουν πως και πως να δουν ποιο θα είναι το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σενάρια, ανάμεσα σε αυτά και ένα που τον θέλουν να μετακομίζει στο Mega - δείτε εδώ το σχετικό αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της ανέφερε πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει σκοπό να παραμείνει στον ΣΚΑΪ και πως ο σταθμός θέλει να τον αξιοποιήσει στο νέο ριάλιτι που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό με τίτλο «House of Fame».

Το συγκεκριμένο ριάλιτι θα έχει τη φόρμα του κλασικού Fame Story και αναμένεται να πάρει τη θέση του Big Brother στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα πάντα με το Ευτυχείτε, μέσα σε λίγες μόνο μέρες που παίζει το τρέιλερ του House of Fame, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 6.000 αιτήσεις.

Για ιππασία με τους γιούς του ο Γιώργος Λιάγκας - Δείτε φωτογραφία με τα άλογα να καλπάζουν

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να περάσει δημιουργικά τη μέρα του μαζί με τους δύο γιους του, και έτσι όλοι μαζί πήγαν για ιππασία. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ο γιος του βρίσκεται πάνω στο άλογο και αυτό καλπάζει.

Πρόκειται για έναν πολύ στοργικό μπαμπά ο οποίος φροντίζει πάντα να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με τους δύο γιους του.

Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε γενικό lockdown ωστόσο η ιππασία είναι ένα από τα αθλήματα που επιτρέπονται και έτσι ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην αφήσει την Κυριακή να πάει χαμένη. Πήρε λοιπόν τους δύο μικρούς του και απόλαυσαν και με το παραπάνω τη μέρα. Δείτε εδώ τις εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα παιδιά του Γιώργου Λιάγκα στην ιππασία

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά παιδιά