Στόλισε δέντρο στο σπίτι της η Ελένη Τσολάκη - Πανύψηλο και εντυπωσιακό

Όλο χρυσό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στόλισε δέντρο στο σπίτι της η Ελένη Τσολάκη - Πανύψηλο και εντυπωσιακό

Η Ελένη Τσολάκη αποφάσισε να αξιοποιήσει στο έπακρον τις μέρες της καραντίνας και να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της προκειμένου να αλλάξει τη διάθεση της και να μπει σε γιορτινό κλίμα. Το δέντρο είναι πραγματικά πανύψηλο και πολύ εντυπωσιακό.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν αποφασίσει να δώσουν έναν γιορτινό τόνο στο χώρο τους καθώς αυτό το μήνα θα χρειαστεί να μείνουμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας λόγω της επιβολής του καθολικού lockdown στη χώρα μας.

Χθες, είδαμε το δέντρο που έχουν στολίσει η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής και σήμερα, η Ελένη Τσολάκη στόλισε και το δικό της στις αποχρώσεις του χρυσού. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Και τα επόμενα Χριστούγεννα να μας βρουν....αγκαλιασμένους και κοντα!!!Φτιάξε τις μέρες σου κ τη διάθεση σου με ο,τι σε κάνει να χαμογελάς! Αγάπη παντού..." ήταν το μήνυμα της Ελένης Τσολάκη.

Ελένη Τσολάκη χριστουγεννιάτικο δέντρο

Nίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τον λόγο αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από το J2US

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα του "J2US", ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και έκανε πολλές αποκαλύψεις για το παρασκηνιο του show, μια από αυτές ήταν ο λόγος αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από το "Just the 2 of us" η οποία σύμφωνα με τα αρχικά δημοσιεύματα θα είχε ως coach τον Ηλία Βρεττό.

"Ήθελα την Ελένη πάρα πολύ να συμμετέχει στο Just the 2 of us. Παρόλα αυτά όταν έκανε το δοκιμαστικό -που εμένα μ΄άρεσε- δεν ταίριαξε η φωνή με τον Ηλία Βρεττό. Υπήρξε εκεί μία κόντρα σχετικά με την επιλογή του ζευγαριού, της έκανα μία πρόταση να αλλάξει παρτενέρ, δε δέχτηκε και έφυγε" είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη από το J2US: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός και η Βάνα Μπάρμπα και η Γωγώ Μαστροκώστα.