Βάσω Λασκαράκη: Πήρε τις συνταγές του Σουλτάτου και μεγαλούργησε -Το ρομαντικό γεύμα τους

Τι του έφτιαξε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Πήρε τις συνταγές του Σουλτάτου και μεγαλούργησε -Το ρομαντικό γεύμα τους

Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να πειραματιστεί σήμερα και έτσι πήρε τις συνταγές του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου, μπήκε στην κουζίνα της και μεγαλούργησε καθώς ετοίμασε ένα ρομαντικό γεύμα για σήμερα το μεσημέρι.

Μπορεί ο σεφ του σπιτιού να είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη έχει δείξει πως είναι πολύ ικανή και πως στη μαγειρική σκίζει.

Για το λόγο αυτό, σήμερα άφησε τον αγαπημένο της να ξεκουραστεί και του μαγείρεψε ένα πλούσιο γεύμα. Άλλωστε τώρα που βρισκόμαστε σε lockdown, η ηθοποιός έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και τον αφιερώνει στον άντρα της αλλά και στην κόρη της - δείτε εδώ ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Εύα.

Αυτό είναι το ρομαντικό γεύμα που ετοίμασε η Βάσω Λασκαράκη με τις συνταγές του Λευτέρη Σουλτάτου

«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...», έγραψε η ηθοποιός πάνω στο στόρι που ανέβασε.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Χαμός στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Χαμός επικράτησε χθες 30/10 στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου και αυτό γιατί γιορτάζαμε το Halloween και τα παιχνίδια με την κόρη της ηθοποιού δεν είχαν τέλος.

Το ζευγάρι είναι λάτρης των social media και μέσα από αναρτήσεις του έχουμε δει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα του. Όπως μια απίστευτη στιγμή μέσα από το αυτοκίνητο τους.

Χθες λοιπόν με αφορμή το Halloween, στο σπίτι είχαν φορέσει διάφορα διακοσμητικα στο κεφάλι και μάσκες και τα παιχνίδια δεν είχαν τέλος.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, η οποία ήταν μέσα στο mood!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Παθιασμένο φιλί στο στόμα για Σουλτάτο και Λασκαράκη - Φωτογραφίες από το βράδυ των γενεθλίων της στο σπίτι

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας η Βάσω Λασκαράκη έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους, την κόρη της και φυσικά τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες και σε μια από αυτές καταγράφηκε το πιο παθιασμένο τους φιλί.

Τρεις, όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι τούρτες που έσβησε στα γενέθλιά της η Βάσω Λασκαράκη και όλες όπως φαίνεται από τα χεράκια του αγαπημένου της Λευτέρη!

Φωτογραφίες από την βραδιά γενεθλίων της Βάσως Λασκαράκη - Το παθιασμένο φιλί

Σουλτάτος λασκαράκη γενέθλια

Λασκαράκη Γενέθλια