Big Brother: Ενοχλημένη η Σοφία με τον Ζακ - Το μεγάλο της παράπονο

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ενοχλημένη η Σοφία με τον Ζακ - Το μεγάλο της παράπονο

Επεισοδιακά ξεκίνησε και σήμερα το Big Brother καθώς η Σοφία εξέφρασε στον Ζακ το μεγάλο παράπονο που έχει από εκείνον, εξηγώντας του πως είναι πολύ ενοχλημένη με τη στάση του απέναντι στον Χρήστο και με την απόφασή του να αναλάβει την αποθήκη.

Ο Ζακ αλλά και ο Γρηγόρης, με τον οποίο επίσης τσακώθηκε η Σοφία, έχουν έρθει κοντά με τον Χρήστο την τελευταία εβδομάδα. Η Σοφία από τη μεριά της δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την ξαφνική αλλαγή στη στάση των φίλων της.

Η ενόχληση ξεκίνησε όταν ο Ζακ δέχθηκε να μπει στην αποθήκη αυτή τη βδομάδα με αρχηγό τον Χρήστο ενώ αρνήθηκε την προηγούμενη με αρχηγό τον Κεχαγιά, εξηγώντας πως δε θέλει να μπλέξει σε παρεξηγήσεις.

Η Σοφία Δανέζη, φανερά προβληματισμένη με τη συμπεριφορά του αποφάσισε να μιλήσει με τον Ζακ, μεταφέροντας μάλιστα το λόγια που ειπώθηκαν από τον ίδιο, λίγες ημέρες πριν τη νέα αρχηγία στο σπίτι του Big Brother.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».