Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πυργίδης για την Άννα Μαρία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πυργίδης για την Άννα Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης ξέσπασε σε κλάματα, και αφορμή στάθηκε η Άννα Μαρία και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από όλους και δεν τρώει καθόλου.

Ο Χρήστος Βαρουξής μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον Δημήτρη Πυργίδη να κλαίει, όταν τον ρώτησε τι συνέβη εκείνος είπε πως θυμήθηκε τις ημέρες που εκείνος δεν έτρωγε και η Άννα Μαρία τον φρόντιζε και του πήγαινε φαγητό.

Ανησυχεί λοιπόν για εκείνη που έχει αποφασίσει να ζει απομονωμένη, χωρίς να μιλάει σε κανέναν και χωρίς καν να τρώει. Δεν το αντέχει αυτό ο Θεσσαλονικιός παίκτης και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως δεν μπορεί να χαρεί τίποτα πλέον και θέλει να αλλάξει αυτή η κατάσταση στο σπίτι.

Όταν ρωτήθηκε αν την λυπάται ο ίδιος είπε πως είναι καθαρά θέμα ανθρωπιάς. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και τον καυγά της Σοφίας με τον Γρηγόρη.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».