GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν η Μαρινέλα και ο Παναγιώτης, οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες προσπάθειες.

Τελικά αυτός που πήρε τον δρόμο της εξόδου ήταν ο Παναγιώτης ο οποίος είχε πιεστεί πολύ συναισθηματικά και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα μετά την φωτογράφισή του.

Πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα - «Έχει την ηλικία του...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM. Συγκεκριμένα η Λύδία που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο. Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σπαλιάρα, με αποτέλεσμα να τον «αδειάσει» σχολιάζοντας την ηλικία του.

Αρχικά βέβαι, το μοντέλο από την Κρήτη αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM, λέγοντας πως το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας

«Καμία σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι στην ηλικία του μπαμπά μου, σχεδόν δηλαδή σε λίγα χρόνια. Εκείνη την εποχή είχα και σχέση, όλοι το ήξεραν οπότε όχι, καμία σχέση».

GNTM  Λυδία Γιάννης Σπαλιάρας σχέση

Να σημειώσουμε πως τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο GNTM 3 και οι παίκτες δεν διστάζουν να πετούν τα πυρά τους ο ένας στον άλλον. Ποιος όμως είπε πως ο Δημοσθένης κάνει μόνο για να καθαρίζει;