Big Brother: Αρπάχτηκαν Πυργίδης και Μακρίδης - «Εσένα ποιος σε ρώτησε;»

Για την Άννα Μαρία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αρπάχτηκαν Πυργίδης και Μακρίδης - «Εσένα ποιος σε ρώτησε;»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, οι δύο φίλοι, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Δημήτρης Πυργίδης, αρπάχτηκαν με αφορμή το ξέσπασμα του τελευταίου για την Άννα Μαρία και για το γεγονός ότι έχει μείνει μόνη της στο σπίτι.

Ο Πυργίδης "λύγισε" -δείτε εδώ το σχετικό βίντεο- καθώς άρχισε να τον ενοχλεί η απομόνωση της Άννας Μαρίας και το γεγονός πως δεν τρώει. Μόλις ο Αντιδήμαρχος τον είδε να κλαίει έγινε έξαλλος καθώς ο καβγάς ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα Μαρία είναι ακόμη φρέσκος.

Θεώρησε λοιπόν, πως όσα έχουν πει οι δυο τους για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν απέναντί της έπεσαν όλα στο κενό και πως ο φίλος του τον "πρόδωσε" με αφορμή να ξεσπάσει νέος καβγάς μεταξύ τους με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά "δεν με νοιάζει αν θα φάει, αν θέλει το φαγητό εκεί είναι".

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».