GNTM 3 Highlights 10/11: H δοκιμασία που τους τρέλανε όλους και η αποχώρηση "βόμβα"

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Highlights 10/11: H δοκιμασία που τους τρέλανε όλους και η αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και κορυφαία σκηνικά παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του GNTM 3. Κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε δύο δοκιμασίες, με παρτενέρ... τα σκυλιά, κάτι που τους ενθουσίασε όλους πολύ! Τελικά όμως ένας παίκτης δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και αποχώρησε. Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρηση της!

GNTM 3: «Σούσουρο» στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Ρασέλ - Τα χαμόγελα και τα κλάματα

Η Ρασέλ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 και σήμερα, επικράτησε κανονικό «σούσουρο» μέσα στο σπίτι. Κάποιοι παίκτες δεν έκρυψαν το χαμόγελό τους ενώ άλλοι έδειξαν την μεγάλη τους δυσαρέσκεια με την αποχώρησή της.

Ήδη από εχθές κάποιοι παίκτες έδειξαν πως περίμεναν πως και πως την αποχώρηση της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του σπιτιού. Το κλίμα αυτό συνεχίστηκε και το επόμενο πρωινό.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, που ήταν και αυτός που ξέσπασε σε γέλια μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, είπε πως είναι μία υπέροχη μέρα ενώ από τη μεριά τους, η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα απολάμβαναν την ησυχία.

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης

Οι 9 παίκτες του GNTM 3, πέρασαν από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία προκειμένου να πάρουν ένα έπαθλο επιβράβευσης. Μπορεί όλοι να είχαν πολύ δυνατές προσπάθειες ωστόσο μόνο ένας ξεχώρισε και πήρε τη νίκη.

Στη δοκιμασία, έπρεπε να φωτογραφηθούν και να αντιγράψουν την γκριμάτσα που πήρε το σκυλάκι, το οποίο αποτέλεσε τον παρτενέρ τους.

Οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Αιμιλιάνο και η Λία ωστόσο η νίκη πήγε στην τελευταία καθώς το ύφος της ήταν ολόιδιο με αυτή του σκυλιού της

Με το έπαθλό της, μπορούσε να περάσει μία μέρα στο σπα και να πάρει μαζί της έναν συμπαίκτη της, και έτσι η Λία διάλεξε τον Ανδρέα. Δείτε εδώ και το σούσουρο που επικράτησε με την αποχώρηση της Ρασέλ.

GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ ο Σήφης

Μετά τη νίκη του στη χθεσινή δοκιμασία στο GNTM 3, ο Σήφης είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα ντεσαβαντάζ σε δύο συμπαίκτες του, προκειμένου να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να φτάσουν στη δυάδα της αποχώρησης.

Από τη μία, ο Σήφης θα μοίραζε στους παίκτες τα σκυλάκια με τα οποία θα φωτογραφηθούν και από την άλλη, θα έδινε σε δύο παίκτες ντεσαβαντάζ να φωτογραφηθούν με λιγότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, αντί για 3 λεπτά, θα είχαν στη διάθεσή τους 1,5. Έτσι ο Σήφης αποφάσισε να δυσκολέψει δύο δυνατούς παίκτες και έδωσε το ντεσαβαντάζ στον Ανδρέα και τον Έντουαρντ. Δείτε εδώ ποιος νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

GNTM 3: «Φούντωσαν» τα σχόλια για Ανδρέα και Λία - «Μπορεί και να παίζει κάτι»

Η επιλογή της Λίας να πάρει τον Ανδρέα μαζί της στο έπαθλο μετά τη δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM 3, ήταν αρκετή για να κάνει τα σχόλια που τους θέλουν ζευγάρι να «φουντώσουν». Μάλιστα, η Μαριαγάπη είπε πως μπορεί και να παίζει κάτι μεταξύ τους.

Μπορεί οι δύο διαγωνιζόμενες να ξεκίνησαν ως φίλες ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο για εκείνες μιας και πλέον βρίσκονται σε διαφορετικές παρέες και δεν μιλάνε η μία στην άλλη.

Η Μαριαγάπη σχολίασε το γεγονός πως η Λία δυσκολεύτηκε να διαλέξει ποιον θα πάρει μαζί της στο σπα και κάπου εκεί πέταξε και την ατάκα της για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«Λογικό να διάλεγε τον Ανδρέα.», ψιθύρισε κάποιο από αγόρια, ενώ από την άλλη πλευρά η Μαριαγάπη είπε στην κάμερα: «Δεν έχω ιδέα γιατί δυσκολεύτηκε τόσο πολύ. Τι να πω; Μήπως παίζει κάτι παραπάνω και δεν ήθελε να το κάνει τόσο εμφανές; Τι να πώ;».

GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης - «Κάποιοι δεν αξίζουν να είναι εδώ»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, λίγο μετά την φωτογράφισή του, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα είπε πως κάποια άτομα μέσα στο σπίτι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Το σετ του δεν πήγε και τόσο καλά και δεν άκουσε θετικά σχόλια από τους κριτές, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί μπροστά στον φακό και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μεταξύ άλλων είπε πως είναι έτοιμος να φύγει και πως θα κρατήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία ως κάτι πολύ θετικό στο μυαλό του αν και τον ενοχλεί πως υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που δεν αξίζουν. Δείτε εδώ και όλα όσα ακούστηκαν για τη σχέση του Ανδρέα με τη Λία.

GNTM 3: Πήγε να σπάσει το σετ η Λία - Απίστευτο περιστατικό στην φωτογράφιση

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Λία είχε μία από τις πιο έντονες φωτογραφίσεις. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό καθώς τα σκυλιά που κράταγε την τραβούσαν και από τη φόρα της, πήγε να σπάσει το σετ.

Ο Σήφης της έδωσε τρεις γερμανικούς ποιμενικούς οι οποίοι την δυσκολέψαν αρκετά. Η Λία προσπάθησε να τους κουμαντάρει ωστόσο εκείνοι έβαζαν παραπάνω δύναμη.

Κάποια στιγμή την τράβηξαν πολύ απότομα με αποτέλεσμα να την κάνουν να πέσει πάνω στις κάμερες και να ρίξει μερικά μικρόφωνα. Οι υπόλοιποι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια και ζητούσαν να φωτογραφηθεί περισσότερη ώρα η Λία για να δουν κι άλλες περιπέτειες με τα τρία σκυλιά.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και να τραβήξει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, την οποία οι κριτές χαρακτήρισαν σαν φωτογραφία έτοιμη για περιοδικό.

Η Βίκυ Καγιά κάλεσε μπροστά τον Αιμιλιάνο, τον Ανδρέα και τη Λία ανακοινώνοντας πως την καλύτερη φωτογραφία την έχει η Λία, η οποία πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές και εντυπωσίασε με την λήψη της.

Η Λία είχε ένα από τα πιο επεισοδιακά σετ - δείτε εδώ τι συνέβη - ωστόσο κατάφερε να βγάλει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία και να πάρει την πολυπόθητη δουλειά.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν η Μαρινέλα και ο Παναγιώτης, οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες προσπάθειες.

Τελικά αυτός που πήρε τον δρόμο της εξόδου ήταν ο Παναγιώτης ο οποίος είχε πιεστεί πολύ συναισθηματικά και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα μετά την φωτογράφισή του.

TAGS