GNTM 3: Οι παίκτες έκαναν πάρτι με την αποχώρηση της Ρασέλ - Δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους

Οι "τσουχτερές" δηλώσεις τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Οι παίκτες έκαναν πάρτι με την αποχώρηση της Ρασέλ - Δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε αυτό που τόσο οι περισσότεροι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν να συμβεί. Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποχώρηση της Ρασέλ! Οι παίκτες δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους που επιτέλους κατάφεραν να την διώξουν από το σπίτι.

Λίγο μετά το τέλος της βραδιάς, οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα στην Τζώρτζια Γεωργίου και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας "τσουχτερές" βέβαια δηλώσεις. Δείτε εδώ τις αντιδράσεις των παικτών όταν ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά την αποχώρηση της Ρασέλ!

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος: «Είναι η καλύτερή μου μέρα στο GNTM. Επιτέλους αποχώρησε η Ρασέλ, την έδιωξα, έφυγε! Αν αποχωρούσαν και οι δύο, και η Ρασέλ και ο Δημοσθένης, εγώ στην Καγιά θα έγραφα 500 πρόβατα!

Η Μαρινέλα Ζύλα δήλωσε: Πετάω! Η καλύτερη αποχώρηση. Σαν ψέμα! Τώρα θα μιλάμε στο σπίτι και δεν θα κρυφακούει κάποιος.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου ανέφερε: Είναι μια αποχώρηση που περίμενα από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο σπίτι. Έχω προσπαθήσει να την διώξω.

Ο Σήφης Φαραντάκης πέταξε και αυτός τον σπόντα του: Και η δεκάδα είναι πολύ για τη Ρασέλ.

Τέλος, η Μαριαγάπη Ξυπολιά, που ουσιαστικά αυτήν την έδιωξε από το παιχνίδι, είπε: Τι να την χαιρετίσω στο πλατό; Βλακείες είναι αυτά! Μοντέλο δεν θα γίνει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

GNTM 3: Η ανάρτηση της Ρασέλ στο instagram μετά την αποχώρηση της - "Δεν με περιμένατε;"

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού GNTM 3. Δικαιολογημένα φυσικά, αφού από την οντισιόν της κιόλας καταλάβαμε όλοι πόσο εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα έχει, κάτι που προκάλεσε φυσικά μια θύελλα αντιδράσεων από τους συμπαίκτες της αλλά και από τους τηλεθεατές. Χθες το βράδυ όλοι ένιωσαν λοιπόν μια δικαίωση, αφού τελικά ήταν αυτή η αποχώρησε. Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, η Ρασέλ εμφανίστηκε στο instagram.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη παίκτρια δεν αγαπήθηκε από το κοινό, το αντίθετο μάλιστα, μιας και τα κακοπροαίρετα σχόλια της δεν είχαν σταματημό. Με αφορμή την στάση του κοινού, η Ρασέλ δημοσίευσε ένα βίντεο αναφέροντας τον εκνευρισμό της προς όλον αυτόν τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα της. Δείτε εδώ αναλυτικά όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο!

Στο βίντεο είπε τα εξής:

«Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα».

Ρασέλ ανάρτηση της μετά την αποχώρηση από το gntm 3