GNTM 3 Highlights 09/11: Η δοκιμασία που τους δυσκόλεψε όλους και η αποχώρηση "βόμβα"

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Highlights 09/11: Η δοκιμασία που τους δυσκόλεψε όλους και η αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές ήταν για ακόμη μια φορά το χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (09/10) στο σπίτι του GNTM 3. Οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να φτάνουν στο πλατό με αρκετά μέτρια φωτογραφία. Τελικά, αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Ρασέλ, της οποίας η αποχώρηση προκάλεσε έντονο... γέλιο σε πολλούς!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο όπως και το ζευγάρι που επιβεβαιώσει ότι υπάρχει στο σπίτι η Βίκυ Καγιά!

GNTM 3: Τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Ρασέλ και Έντουαρντ - Τους «τσάκωσε» η κάμερα

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι παίκτες κλήθηκαν να φύγουν από το σπίτι και να πάνε μία εκδρομή στην επαρχία. Στη διαδρομή, η κάμερα «τσάκωσε» τον Έντουαρντ και τη Ρασέλ σε πολύ τρυφερές στιγμές μέσα στο λεωφορείο.

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τα ζευγάρια που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Μάλιστα σήμερα η Μαριαγάπη πρόδωσε μέσα από το Instagram της, την σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

Στο λεωφορείο, ο Σήφης κάθισε δίπλα στη Μαρινέλα, η Μαριαγάπη δίπλα στον Αιμιλιάνο και η Ρασέλ δίπλα στον Έντουαρντ. Ο φακός τους έπιασε μαζί και ο ένας χάιδευε απαλά τον άλλον. Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο με την αποχώρηση.

GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ η Μαριαγάπη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη, ως νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας, είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ σε δύο παίκτες καθώς και τα κόνσεπτ για όλες τις φωτογραφίσεις των παικτών.

Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι και έτσι σήμερα έχει στο χέρι της μία ευκαιρία για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Η Μαριαγάπη έδωσε τα ντισαβαντάζ της στην Ρασέλ και στον Δημοσθένη, ενώ εξήγησε πως σκοπός της είναι να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να αποχωρήσουν.

Με τα ντισαβαντάζ αυτά, οι παίκτες δε θα έχουν καθοδήγηση και επιπλέον δε θα έχουν μαζί τους κάποιον κομπάρσο στο σετ για να κάνουν τη φωτογραφία τους καλύτερη. Δείτε εδώ τις τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον Έντουαρντ και την Ρασέλ.

GNTM 3: «Η Ρασέλ έχει κάνει χασάπης, μόνο μοντέλο δεν έχει κάνει» - Την «άδειασαν» οι συμπαίκτες της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ακούστηκε μία τσουχτερή ατάκα για την Ρασέλ. Κάποιοι συμπαίκτες της την «άδειασαν» με την Μαριαγάπη να σχολιάζει πως μπορεί να έχει κάνει χασάπης αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει το μοντέλο.

Στο σετ του, ο Έντουαρντ έπρεπε να κάνει τον χασάπη και να κόψει το κρέας, ωστόσο δεν το έκανε και πολύ καλά. Τότε η Ρασέλ έσπευσε να του δώσει οδηγίες, με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει πως μάλλον έχει κάνει και χασάπης.

Τότε η Μαριαγάπη, η οποία άκουσε το σχόλιο του Άγγελου Μπράτη και είπε: «Η Ρασέλ τον κριτή τον έχει κάνει, τον χασάπη τον έχει κάνει, μόνο το μοντέλο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ακούστηκαν και μερικά σχόλια για τη σχέση τους - δείτε εδώ τις τρυφερές στιγμές που είχαν μεταξύ τους στο λεωφορείο.

GNTM 3: Τα «πήρε» ο Άγγελος Μπράτης με τον Ανδρέα - Του έβαλε τις φωνές στο σετ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης τα «πήρε» κανονικά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του Ανδρέα και μάλιστα, δε δίστασε να του βάλει τις φωνές στο σετ προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει.

Ο Ανδρέας δεν είχε καταλάβει ακριβώς το κόνσεπτ και προσπάθησε να κάνει κάτι πολύ θεατρικό ενώ την ίδια στιγμή δεν άκουγε τις οδηγίες που του έδιναν οι κριτές και ο φωτογράφος.

Κάποια στιγμή, ο Άγγελος Μπράτης εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει. Εκείνος κατάλαβε το κόνσεπτ ηρέμησε και έβγαλε μερικές καλές λήψεις. Δείτε εδώ το τσουχτερό σχόλιο που ακούστηκε για τη Ρασέλ.

GNTM 3: Κοιμήθηκαν μαζί Έντουαρντ και Ρασέλ - «Είναι αυτό που νομίζετε»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε μία πραγματική αποκάλυψη για τη σχέση του Έντουαρντ με τη Ρασέλ. Συγκεκριμένα, οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί και σε δηλώσεις που έκανε η Ρασέλ είπε πως είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε.

Από την αρχή του επεισοδίου φάνηκε πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά, καθώς είχαν μερικές τρυφερές στιγμές μέσα στο λεωφορείο. Στη συνέχεια οι παίκτες σχολίασαν το πόσο κοντά έχουν έρθει και είπαν πως ο θεός έρωτας έχει ρίξει τα βέλη του.

Λίγο πριν πάνε στο πλατό, οι παίκτες κατάλαβαν πως ο Έντουαρντ δεν κοιμήθηκε στο κρεβάτι του και πέρασε το βράδυ μαζί με τη Ρασέλ, γεγονός που πυροδότησε ακόμα περισσότερα σχόλια μέσα στο σπίτι.

Ο Έντουαρντ μίλησε στην κάμερα αργότερα και ξεκαθάρισε πως είναι φίλοι και έπιασαν την κουβέντα τη νύχτα. Κάπως έτσι αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι της.

GNTM 3: Ξέσπασε ο Άγγελος Μπράτης στην Ρασέλ - «Θα σου πετούσαν ντομάτες...»

Στο σημερινό πλατό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Ρασέλ και ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σετ της. Μάλιστα της είπε πως αν την έβλεπε κανείς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα της πέταγε ντομάτες.

Τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη ωστόσο η Ρασέλ δεν τα αξιοποίησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται κουβαριασμένα.

Ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε πολύ με την αντιμετώπισή της και της τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από ένα κορίτσι της μόδας όπως είναι η Ρασέλ, ενώ στην φωτογράφιση εκνευρίστηκε και με τον Ανδρέα.

Μάλιστα είπε πως δεν θα μπορούσε να διαφημίσει ούτε το παντοπωλείο μέσα στο οποίο βρισκόταν αφού έκανε σαν παλαβή στο σετ της και αν την έβλεπε κανείς θα της πέταγε ντομάτες.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και να τραβήξει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, την οποία οι κριτές χαρακτήρισαν σαν φωτογραφία έτοιμη για περιοδικό.

Η Βίκυ Καγιά κάλεσε μπροστά τον Σήφη και την Μαρινέλα ανακοινώνοντας πως την καλύτερη φωτογραφία την έχει ο Σήφης, ο οποίος πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές και εντυπωσίασε με την λήψη του.

Νωρίτερα βέβαια, κατά τη διάρκεια της κριτικής ο Άγγελος Μπράτης δε δίστασε να αδειάσει την Ρασέλ. Δείτε εδώ την επική ατάκα που της είπε.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ που ήταν και οι δύο παίκτες που πήραν το ντεσαβαντάζ από την Μαριαγάπη.

Τελικά τον δρόμο της εξόδου πήρε η Ρασέλ. Με την ανακοίνωση του ονόματος της ο Παναγιώτης ξέσπασε σε γέλια και δεν μπορούσε να ησυχάσει ούτε για λίγο.

Η αντίδρασή του δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ όταν βρέθηκαν στο σπίτι τραγούδησε μπροστά στις κάμερες για την αποχώρησή του, ενώ εξήγησε πως το χάρηκε πάρα πολύ αφού το περίμενε εδώ και καιρό.

TAGS