GNTM: Η σημερινή 9/11 αποχώρηση θα είναι "βόμβα" - Μπορεί να φύγουν και 2 άτομα...

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Η σημερινή 9/11 αποχώρηση θα είναι

Το σημερινό 9/11 επεισόδιο του GNTM πρόκειται να είναι ανατρεπτικό και αυτό γιατί η αποχώρηση όπως όλα δείχνουν θα είναι "βόμβα". Όπως έγινε γνωστό μπορεί να φύγουν και 2 άτομα από το παιχνίδι.

«Πιάνομαι από τα λόγια της Βίκυς Καγιά, που είπε σήμερα πως υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουν δύο και να σπάσει κάπως η δυάδα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δύο πολυσυζητημένοι παίκτες του GNTM που μας έχουν απασχολήσει πάρα πολύ και στο GNTM και εδώ γιατί τους συζητάμε κάθε μέρα, θα βρεθούν στη δυάδα.

Ή θα φύγουν και οι δύο όπως είπε η Βίκυ Καγιά ή ίσως σπάσει αυτό το ντουετάκι που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι. Πάντως οι πιθανότητες να φύγουν αυτά τα δύο άτομα που είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είναι πάρα πολλές γιατί βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο του διαγωνισμού», είπε η Τζώρτζια στον αέρα της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου". Να πούμε και πως επίσημα αυτό είναι το ζευγάρι του ριάλιτι.

GNTM 3 Spoiler: Πρόδωσε την αποχώρησή του με ένα Insta Story

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων GNTM 3. Ένας διαγωνιζόμενος δεν πρόσεξε αρκετά και πρόδωσε την αποχώρησή του με ένα insta story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως είναι γνωστό τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον από το διαδίκτυο και έτσι ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος, ο οποίος είναι και από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι, αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει.

Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που πρόδωσε την αποχώρησή του από το GNTM 3 με ένα insta story

Ο λόγος για τον Σήφη Φαραντάκη, ένα από τους αγαπημένους παίκτες του Twitter. Ο Σήφης λοιπόν αποχώρησε από το παιχνίδι και η σελίδα Soula Glamorous ανακάλυψε πως ξεχάστηκε και έβαλε insta story.

Σε αυτή τη φάση τα γυρίσματα του GNTM έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι απέχουν από τα social media για να μην προδώσουν τις εξελίξεις του ριάλιτι. To story που ανέβασε κατά λάθος ο Σήφης Φαραντάκης μας αποκάλυψε την αποχώρησή του.

Οι followers του φαίνεται πως εντόπισαν γρήγορα την κίνηση του λογαριασμού του, ενώ ο ίδιος έδρασε αστραπιαία κατεβάζοντας το story προτού καν αποκαλυφθεί το περιεχόμενό του. Δείτε εδώ ποιο είναι το φαβορί σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου.

GNTM Σήφης

TAGS