Νίκος Χαρδαλιάς: Οικογενειακή έξοδος λίγο πριν το lockdown - Η γυναίκα του πανέμορφη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χαρδαλιάς: Οικογενειακή έξοδος λίγο πριν το lockdown - Η γυναίκα του πανέμορφη

Οι υποχρεώσεις του ως Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πολλές φορές τον αναγκάζουν να δείχνει σκληρός μπροστά στην κάμερα... Είναι γεγονός, όμως, ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς λιώνει για την οικογένειά του... Λίγες μέρες πριν από το lockdown, ο φακός του You τον συνάντησε στο Κολωνάκι, σε ένα σπάνιο διάλειμμα μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις κόρες του, τη 19χρονη Ιωάννα και την 8χρονη Δήμητρα, να απολαμβάνουν μερικές σύντομες οικογενειακές στιγμές, αφού το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Και η κατάσταση φαίνεται πως θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, αφού η πορεία της πανδημίας στη χώρα έχει ανοδική πορεία και εκείνος βρίσκεται στις επάλξεις προκειμένου να περιοριστεί περαιτέρω έξαρση. Ακόμα και σε μια χαλαρή στιγμή, πάντως, έδειξε ότι τηρεί τα μέτρα, αφού τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του φορούσαν μάσκα στην έξοδό τους, βγάζοντας την μόνο για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Φωτογραφίες από την οικογενειακή έξοδο του Νίκου Χαρδαλιά με την σύζυγο και της κόρες του

Νίκος Χαρδαλιάς οικογένεια περιοδικό YOU

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος

«Όταν η καρδιά μας χτυπάει έξω από το σώμα μας...»

Πριν από την “καταιγίδα” των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, είχε την ευκαιρία να χαρεί τη γιορτή της μικρής του κόρης. Στις 26 Οκτωβρίου γιόρταζε το μικρότερο μέλος της οικογένειάς του, με τον Νίκο Χαρδαλιά να δημοσιεύει μια φωτογραφία μαζί της - δείτε την εδώ - και να της δίνει γλυκές ευχές. «Όταν η καρδιά μας χτυπάει έξω από το σώμα μας… Χρόνια πολλά αστεράκι μου, χρόνια καλά Δημητρουλίνι μου!», έγραψε συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!