Έγινε επίσημα η ανακοίνωση από τον Κοκλώνη - Αυτόν καλωσόρισε στην εταιρία του

Νέα άφιξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγινε επίσημα η ανακοίνωση από τον Κοκλώνη - Αυτόν καλωσόρισε στην εταιρία του

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε επίσημα την νέα άφιξη στην εταιρία του, "Barking Well Media", η οποία δεν είναι άλλη παρά ο Πέτρος Μπούτος.

Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του MEGA αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην ζωή του και έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στην εταιρία του Κοκλώνη.

Η ανακοίνωση ήταν αυτή: «Με χαρά η Barking Well Media καλωσορίζει τον κ. Πέτρο Μπούτο, ο οποίος από σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου, εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας αναλαμβάνοντας καθήκοντα Executive Vice President (EVP) / Strategy & Programming. Η πολυετής και επιτυχημένη πορεία του κ. Μπούτου σε επιτελικές θέσεις και το γεγονός ότι έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του τοπίου στην ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία θα ενισχύσουν το όραμα της Barking Well Media που βασικός της στόχος είναι να παρουσιάζει στο κοινό υψηλής ποιότητας παραγωγές με ανατρεπτικό περιεχόμενο». Πένθος για τον Πέτρο Μπούτο. Τι συνέβη;

Πέτρος Μπούτος στην εταιρία του Κοκλώνη

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open - Τι συνέβη;

Σε παράγοντα της αγοράς εξελίσσεται ο Νίκος Κοκλώνης. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε φέτος στο Opentv εννοείται πως θα έπεφταν όλοι πάνω του!

Η ανάδειξή του σε παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή «Just The Two of Us» στο Open συνοδεύτηκε από την είσοδό του και στο σκέλος της παραγωγής των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων, συγκεντρώνοντας σταδιακά πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία, όπως σκηνοθέτες και παραγωγούς. Η συνεργασία με το Open ήταν η αρχή, καθώς πλέον διαπραγματεύεται και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για την από κοινού παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, με αντάλλαγμα είτε τα έσοδα από την τοποθέτηση προϊόντος είτε όλο τον διαφημιστικό χρόνο.

Ωστόσο, το κανάλι του Open βρίσκεται σε αναταραχή για ένα και μόνο project! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Νίκος Κοκλώνης: Βγήκε στον αέρα του OPEN και συγκλόνισε - «Έκανα 150.000.000€ τζίρο τον μήνα»

Στον αέρα της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι not», βγήκε ο Νίκος Κοκλώνης και με τα λόγια του συγκλόνισε. Ο παρουσιαστής - παραγωγός μίλησε για την περίοδο που έβγαζε 150.000.000 τζίρο τον μήνα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που πέρασε, όταν τα έχασε όλα. Μάλιστα, έδωσε και λεπτομέρειες, ενώ μοιράστηκε τα συναισθήματα του.

«Ξεκίνησα από τον Πειραιά από μία κανονική οικογένεια. Δεν μου έλειπε τίποτα αλλά είχαμε και τα κανονικά προβλήματα. Όταν έκανα την AirFastTickets αυτό απογειώθηκε. Κάποια στιγμή έφτασα να κάνω 5.000.000€ τζίρο την ημέρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

Νίκος Κοκλώνης OPEN χρεοκοπία

«Πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, ένιωθα ότι είμαι ο Θεός. Έλεγα "ποιος μπορούσε να με χτυπήσει εμένα μετά από 150.000.000€ τζίρο τον μήνα;", 1.700 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Στα όπα όπα τους είχα όλους. Μόλις τα έχασα όλα ήταν πολύ δύσκολο. Όχι το να ισορροπήσω μέσα μου το τι θα γίνει με την εταιρεία αλλά πώς θα διαχειριστώ τους δικούς μου και τους αγαπημένους μου που έπρεπε να τους πω - γιατί δεν πίστευαν - ότι δεν έχω κρύψει τα λεφτά μου κάτω από μαξιλάρια και στρώματα αλλά πραγματικά δεν έχω. Προσπάθησα να τα καταφέρω μόνος μου. Τότε ήμουν ερωτευμένος φουλ και αυτό με κράτησε.

Τα είχα χάσει όλα, δεν είχα ούτε για εισιτήριο αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένος. Τι να μου έκαναν τα λεφτά; Αφού περνάω μία φάση κατάθλιψης, παχαίνω, αδυνατίζω είπα ότι δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Στο κάτω – κάτω της γραφής τα είχα και χθες; Μόνος μου τα έκανα μόνος μου θα τα ξανακάνω. Πάμε λοιπόν να προσπαθήσω από την αρχή».