Θύμα ξυλοδαρμού η Μέγκι Ντρίο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα ξυλοδαρμού η Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο, η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, αναφέροντας ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Στην εφημερίδα On Time μίλησε το μοντέλο και αποκάλυψε την τραυματική της εμπειρία που της προκάλεσε ένας πρώην σύντροφος της και προσπαθεί με την σειρά της να περάσει ένα μήνυμα κατά της σωματικής βίας.

Η εξομολογητική δήλωση της Μέγκι Ντρίο

«Έχω βιώσει ψυχολογική βία. Υπήρξα σε μια σχέση που ήταν τόσο προβληματική, που ο σύντροφός μου, για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και για να είμαι μαζί του παρόλο που είχαμε προβλήματα, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι για να μην φεύγω και να συζητάμε για μια σχέση τελειωμένη. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ψυχολογική βία έφτασε στη σωματική βία και μου έδινε σφαλιάρες.

Τρόμαξα να χωρίσω γιατί δεν είναι εύκολες καταστάσεις. Ήμουν μόλις 19 ετών κι εκείνος 30 και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, φοβόμουν και είχε πιο πολλή δύναμη από μένα. Εγώ ήμουν ένα κοριτσάκι. Δεν ήξερα. Η συμβουλή μου στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφής βία είναι να μην φοβούνται και να έχουν δίπλα τους την οικογένειά τους. Εγώ είχα τη μητέρα μου που με έστειλε Ιταλία ένα μήνα για να ξεμπλέξω από τον τρελό, γιατί ήμουν κολλημένη μαζί του τότε. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν». Εσπευσμένα στην αστυνομία η Μέγκι!

Εφιάλτης για την Μέγκι Ντρίο - Δέχεται επιθέσεις κάτω από το σπίτι της

Έναν εφιάλτη ζει η Μέγκι Ντρίο τις τελευταίες ημέρες αφού άγνωστοι την έχουν στοχοποιήσει και της επιτίθενται κάτω από το ίδιο της το σπίτι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τις οποίες και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog.

Τι συμβαίνει με την Μέγκι Ντρίο - Ποιοι της επιτίθενται

Το πρώην μοντέλο του GNTM και, επίσης, πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου , όπως αποκάλυψε πρόσφατα δημόσια - δείτε εδώ όσα είπε για την αποχώρησή της, τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα 2:00 - 3:00 άκουσε τον συναγερμό του αυτοκινήτου της να χτυπά και ξύπνησε. Κατεβαίνοντας στην είσοδο του σπιτιού της στην Γλυφάδα συνειδητοποίησε πως κάποιος προσπάθησε να της διαρρήξει το αυτοκίνητο αλλά δεν τα κατάφερε αφού έφυγε τρέχοντας όταν άρχισε να χτυπά ο συναγερμός.

Δέχεται επιθέσεις η Μέγκι Ντρίο

Αυτή, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Μέγκι Ντρίο δέχεται επίθεση κάτω από το ίδιο της το σπίτι, αφού όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες εδώ και μέρες βρίσκει γρατζουνιές στο αυτοκίνητό της και σπασμένα τζάμια και καθρέφτες.

Η ίδια, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, θεωρεί πως κάποιο εσκεμμένα προσπαθούν να την τρομάξουν.