Μετά το Πάμε Δανάη κόβεται κι άλλη εκπομπή του Mega! Δείτε ποια

Ραγδαίες εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά το Πάμε Δανάη κόβεται κι άλλη εκπομπή του Mega! Δείτε ποια

Μετά την εκπομπή Πάμε Δανάη που όπως το Vanda's blog του Youweekly.gr σας αποκάλυψε κόβεται, ακόμη μια εκπομπή του Mega πρόσφατα κατέβασε ρολά, η οποία προβαλλόταν στην ζωνή του Σαββατοκύριακου.

Όπως φαίνεται, το δεύτερο lockdown στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει να επηρρεάζει και την τηλεόραση, καθώς σύμφωνα με τα όσα γράφονται, η συγκεκριμένη κόπηκε από το μεγάλο κανάλι, γιατί δεν υπάρχει η διαφημιστική δαπάνη για να υποστηριχθεί.

Αυτή είναι η εκπομπή που κόβεται μετά το Πάμε Δανάη στο Mega

Ο λόγος για την εκπομπή Auto Hub που παρουσίαζε ο Βασίλης Κιούσης και έκανε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Στον αέρα έβγαινε κάθε Κυριακή στις 10.00 αμέσως μετά την ενημερωτική εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα.

Τη θέση της παίρνει η επανάληψη της σειράς “Οι μικρομεσαίοι” του Μega από τις15 Νοεμβρίου.

Mega auto hub κόπηκε

Ανατροπή με το Πάμε Δανάη στο Mega - Εξελίξεις με την εκπομπή

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε μία μεγάλη ανατροπή που πρόκειται να γίνει στο Πάμε Δανάη στο Mega, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο το κοινό.

Η εκπομπή σήμερα ξεκίνησε σε διαφορετικό ωράριο αφού έγινε τρίωρη. Επιπλέον, η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε ακόμα μία αλλαγή που θα γίνει στην εκπομπή της, η οποία αυτή τη φορά, αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι και συγκεκριμένα, μία νέα στήλη που πρόκειται να προστεθεί.

H Ζωή Δημητράκου μετά την επιτυχημένη εκπομπή «Γυμναστική... από Σπίτι» της πρώτης καραντίνας, έρχεται ξανά να μας κρατήσει σε φόρμα μέσα από την συχνότητα του MEGA αυτή τη φορά, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Μιας και είπαμε για τη Δανάη Μπάρκα, δείτε εδώ πώς της απάντησε ο Τάκης Χατζής στα σχόλια που έκανε για τη συνέντευξη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.