Τέλος από τον ALPHA ο Εφιάλτης στην Κουζίνα του Μποτρίνη - Τι συνέβη

Ποιο πρόγραμμα παίρνει την θέση του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από τον ALPHA ο Εφιάλτης στην Κουζίνα του Μποτρίνη - Τι συνέβη

Τέλος από τον ALPHA μπαίνει για την εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι, «Εφιάλτης στην Κουζίνα». Μπορεί να σημείωνε υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε το... κόψιμο της.

Όπως αναφέρει το tinasmess.gr, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί ο σεφ να είχε συμφωνήσει αρχικά με το κανάλι για συγκεκριμένο αριθμό επεισόδιων ο οποίος ολοκληρώθηκε, ωστόσο έδωσε ξανά τα χέρια για επιπλέον γυρίσματα.

Το κόψιμο όμως του «Εφιάλτη στην κουζίνα» δεν μπορεί να σωθεί.. και αυτό λόγω του κορωνοϊού και του κλεισίματος της εστίασης, αφού δεν μπορούν να πραγματοποιήθούν γυρίσματα. Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι. Πέταξε τα πιάτα και έφυγε!

Στη θέση του θα μπει η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

'Εκτορας Μποτρίνι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Αψήφησε στην εκπομπή του τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται παταγωδώς, τα όρια στενεύουν και οι περιορισμοί παρέα με τις απαγορεύσεις πάνε σύννεφο. Η μάσκα πλέον είναι απαραίτητη παντού, και όταν λέμε παντού εννοούμε και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Κάποιες όμως φαίνονται να αδιαφορούν πλήρως για τον κανόνα αυτόν, με πρώτο να τους αψηφεί όλους τον Έκτορα Μποτρίνι!

Και αυτό γιατί στην εκπομπή του, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας, αντιθέτως... ορισμένα πλάνα είναι έως και αισχρά!

Τι κι αν φωνάζει ο Χαρδαλιάς για μάσκα και γάντια, τι και αν φωνάζει να τηρούμε σώστα τα μέτρα, τίποτα ο Μποτρίνι. Και όχι μόνο αυτός, ούτε και οι εργαζόμενοι στις ταβέρνες που επισκέπτεται. Σε κάθε εκπομπή, λοιπόν, έχει παρατηρηθεί ότι δεν τηρείται τίποτα και ανά πλάνο υπάρχει και τουλάχιστον μία παρέμβαση.

Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Μάσκα Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

 Μέτρα τήρηση Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Κορωνοίός μέτρα Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι κορωνοιός

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι εκπομπή μέτρ

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μάσκα στο στόμα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μάσκα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μη τήρηση μέτρων

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μέτρα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Πηγή: menshouse.gr

Εφιάλτης στην κουζίνα: «Άφωνος» ο Μποτρίνι - Έργαζόμενοι έδιωχναν πελάτες και παρήγγελναν από αλλού

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα». Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι «πάγωσε» μόλις είδε σε βίντεο, πως εργαζόμενοι του εστιατορείου, έδιωχναν τους πελάτες τους, ενώ παρήγγελναν να φάνε από αλλού.

Ο σεφ, βρέθηκε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό και ο ιδιοκτήτης, Γκαετάνο, είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασε τα πιάτα και διαπίστωσε ότι το μενού είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες με την ποιότητα αρκετά χαμηλή, πήγε να ενημερώσει τους υπαλλήλους.

Όλα ωστόσο πήραν άλλη τροπή, όταν ο σεφ με τον Γκαετάνο, άνοιξαν ένα λάπτοπ και είδαν ντοκουμέντα από το εστιατόρειο. Συγκεκριμένα, είδαν τους εργαζόμενους σε διάλειμμά τους να παραγγέλνουν να φάνε από άλλο εστιατόριο αλλά και να διώχνουν πελάτες δηλώνοντας πως είναι κλειστά.