Σε σχέση με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή πριν το GNTM 3 η Ρασέλ;

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιον! Θα πάθετε σοκ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σχέση με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή πριν το GNTM 3 η Ρασέλ;

Μια είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για την Ρασέλ από το GNTM 3 και την προσωπική της ζωή. Όπως γράφεται, ήταν σε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται πριν λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι, ήταν σε σχέση με τον Παντελή Καφέ, ο οποίος έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό αλλά και την ΑΕΚ. Βέβαια, αποσύρθηκε από τα γήπεδα πριν 7 χρόνια.

Τι και αν φήμες την ήθελαν σε σχέση με τον Έντουρντ κάτι για το οποίο μίλησε ανοιχτά, ωστόσο πολλά δεν ξέρουμε για την ίδια.

GNTM 3  Ρασέλ Παντελής Καφές σχέση

GNTM 3: Η "τσουχτερή" απάντηση της Ρασέλ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου

Το πρωί της Τετάρτης η κάμερα του Ευτυχείτε και η Έλενα Πολυκάρπου "τσάκωσε" την Ρασέλ, η οποία δεν δίστασε να σχολιάσει και αυτή με την σειρά της την αποχώρηση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου από το σπίτι του GNTM 3.

Όταν την ρωτήθηκε πως ένιωσε με την αντίδραση γεμάτη ενθουσιασμό του Αντωνόπουλου στο άκουσμα της αποχώρησης της, είπε: "Κι εγώ στη θέση του Παναγιώτη, θα χόρευα και καλαματιανό."

Αναφορικά με την αποχώρηση του, δήλωσε: "Εγώ παιδιά ενώ πιστεύω στο κάρμα, δεν πιστεύω ότι έφυγε από το κάρμα ο Παναγιώτης, πιστεύω στην απόδοση."

Τέλος, στη φημολογούμενη σχέση της με τον Έντουαρντ είπε: "Δεν μπορώ να σας πω αν έχω σχέση με τον Έντουαρτ".

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω