GNTM 3: Η Ρασέλ απαντά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Έντουαρντ - Είναι τελικά μαζί;

Είπε όλη την αλήθεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η Ρασέλ απαντά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Έντουαρντ - Είναι τελικά μαζί;

Χαμός έχει γίνει από χθες μετά την αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ από το σπίτι του GNTM 3. Η ίδια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Έντουαρντ.

Με αφορμή ένα πλάνο του χθεσινού επεισοδίου, στο οποίο απεικονίζονται η Ρασέλ με τον Έντουαρντ να κοιμούνται μαζί, κίνησε ακόμη περισσότερο τις υποψίες.

Έτσι, λοιπόν, η πλέον πρώην παίκτρια του GNTM 3 αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από την σχέση της με τον Έντουαρντ. Φανερά ενθουσιασμένοι οι παίκτες μετά την αποχώρηση της Ρασέλ!

Συγκεκριμένα, η Ρασέλ είπε:

«Έχω ένα θέμα με τις αγκαλιές. Για να αγκαλιάσω κάποιον πρέπει να το θέλω πάρα πολύ. Είχαμε έρθει πιο κοντά στο σπίτι σαν φίλοι. Και συζητούσαμε τα πιο προσωπικά μας θέματα. Για αυτό δεθήκαμε. Στον Έντουαρντ έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Λένε στα social media ότι αφού ο Έντουαρντ κοιμήθηκε με τη Ρασέλ που είναι, έτσι όπως είναι, έχουν όλες ελπίδες. Δίκιο έχουν τα κορίτσια. Εμένα μου αρέσουν. Γελάω. Ο Έντουαρντ αγκαλιάζει και το πρωί φιλικά. Το είδατε και στο βανάκι.

Θεωρώ φαβορί του GNTM τον Ανδρέα. Για μένα είναι ο νικητής της καρδιάς μου και νομίζω πως θα είναι ο νικητής όλης της Ελλάδας. Αν όμως δεν κέρδιζε ο Ανδρέας, θα ήθελα να κερδίσει ο Έντουαρντ. Τον Ανδρέα τον βάζω πρώτο γιατί θεωρώ πως αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι μικρότερος ηλικιακά από τον Έντουαρντ, στον χώρο της μόδας βοηθάνε πάρα πολύ. Το έχω πει και στο σπίτι μπροστά στον Έντουαρντ αυτό».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

GNTM 3: Η ανάρτηση της Ρασέλ στο instagram μετά την αποχώρηση της - "Δεν με περιμένατε;"

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού GNTM 3. Δικαιολογημένα φυσικά, αφού από την οντισιόν της κιόλας καταλάβαμε όλοι πόσο εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα έχει, κάτι που προκάλεσε φυσικά μια θύελλα αντιδράσεων από τους συμπαίκτες της αλλά και από τους τηλεθεατές. Χθες το βράδυ όλοι ένιωσαν λοιπόν μια δικαίωση, αφού τελικά ήταν αυτή η αποχώρησε. Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, η Ρασέλ εμφανίστηκε στο instagram.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη παίκτρια δεν αγαπήθηκε από το κοινό, το αντίθετο μάλιστα, μιας και τα κακοπροαίρετα σχόλια της δεν είχαν σταματημό. Με αφορμή την στάση του κοινού, η Ρασέλ δημοσίευσε ένα βίντεο αναφέροντας τον εκνευρισμό της προς όλον αυτόν τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα της. Δείτε εδώ αναλυτικά όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο!

Στο βίντεο είπε τα εξής:

«Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε; Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα».

Ρασέλ ανάρτηση της μετά την αποχώρηση από το gntm 3