Τhe Bachelor: Αποκάλυψη για το τέλος του ριάλιτι - "Ο Βασιλάκος θα κάνει το επόμενο βήμα..."

Θα το πάνε για γάμο;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τhe Bachelor: Αποκάλυψη για το τέλος του ριάλιτι -

Ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για το τέλος του ριάλιτι The Bachelor καθώς και για τον πιθανό γάμο του Βασιλάκου με την νικήτρια.

Σε λίγο καιρό ο Παναγιώτης θα επιλέξει την εκλεκτή και αυτή που θα του κερδίσει την καρδιά. Το αν θα κάνουν το επόμενο βήμα για να παντρευτούν θα το αποφασίσουν αυτοί οι δύο και μόνο, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως θα είναι ζευγάρι.

«Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι ίδιοι. Σαφώς υπάρχει έρωτας, σαφώς θα γίνει το επόμενο βήμα, αλλά είναι κάτι που θα δουν οι ίδιοι. Στο αμερικανικό έχει τύχει να παντρευτούν και να κάνουν παιδί», δήλωσε ο Γιώργος Σατσίδης. Δείτε ακόμα την καταγγελία που έγινε για το παιχνίδι.

Βγήκε όλη η αλήθεια για τα στημένα πλάνα του The Bachelor στον ALPHA

Στη δημοσιότητα βγήκε όλη η αλήθεια για τα στημένα πλάνα που λένε πως υπάρχουν στο The Bachelor, το ριάλιτι του ALPHA που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο Γιώργος Σατσίδης, βγήκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και έβαλε τα πράγματα στη θέση του, αναφερόμενος αρχικά στην αποχώρηση της Μαρίνας.

«Λοιπόν, πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια Νίκο. Έχεις πει ότι η Μαρίνα δεν ήταν τυχαία η αποχώρησή της και ότι ήταν στημένη και ότι έχει συμβεί στο Αυστραλιανό. Θέλω να αποκαταστήσω λοιπόν την αλήθεια και να πω ότι το format του παιχνιδιού είναι ότι όποια κοπέλα θέλει, φεύγει όποτε θέλει και φεύγει στην τελετή των ρόδων. Αυτό έγινε και με την Μαρίνα. Αυτό είναι όλο.

Τα άλογα τι; Κοίτα να δεις. Επειδή ήμουν εκεί, ο Παναγιώτης ήρθε και μου είπε αμέσως μετά: “δεν μπορείς να φανταστείς, πέσαμε με τα άλογα”. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος, να μου πει κάποιος με τον οποίο συνεργάζομαι ότι έπεσε με ένα άλογο πριν και ότι έχει χτυπήσει και ότι μάλλον δεν είναι καλά και τώρα νιώθει καλύτερα. Δηλαδή μου περίγραψε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δηλαδή δεν ισχύουν αυτά που λένε και νομίζω ότι είναι αρκετά κακοπροαίρετα από εκπομπές που θέλουν να κάνουν νούμερα», είπε ο Γιώργος Σατσίδης.