The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση της που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι δημοσίευσε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση της που προκάλεσε αντιδράσεις

Το τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, μιας και κανένας τηλεθεατής δεν περίμενε να δει όσα ακολούθησαν. Αναφερόμαστε φυσικά στην άρνηση της Μαρίνας να δεχτεί το τριαντάφυλλο του Παναγιώτη Βασιλάκου, ανακοινώνοντας λίγα λεπτά μετά την οικειοθελή αποχώρηση της. Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, η πρώην παίκτρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα, ένα από τα πολυσυζητημένα φαβορί του παιχνιδιού, συνδέθηκε μετά από μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο ασφαλώς και έχει εκτοξευθεί από τους χιλιάδες followers και τα άπειρα μηνύματα, λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι. Ντοκουμέντο που καίει για τα καλά το Bachelor!

Άργησε κάποιες μέρες, είναι η αλήθεια, να δημοσιεύσει κάτι κάνοντας μας να ανυπομονούμε για το τι πρόκειται εν τέλη να κάνει. Δεν μας απογοήτευσε, όμως, αφού λίγο μετά ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, με την λεζάντα να γράφει "I am enough". Φυσικά, εκατοντάδες σχόλια και likes ακολούθησαν "ρίχνοντας" το instagram.

The bachelor ανάρτηση της Μαρίνας στο instagram

The bachelor ανάρτηση της Μαρίνας στο instagram λεζάντα

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρίνα όταν είδε τον Βασιλάκο στον αέρα του ALPHA

Καλεσμένη στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρίνα που έφυγε οικειοθελώς από το The Bachelor. H πρώην παίκτρια δεν ΄άντεξε και έβαλε τα κλάματα όταν είδε σε βίντεο τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Μαρίνα, ήταν η πρώτη κοπέλα που "έριξε χυλόπιτα" στο Παναγιώτης και δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο του καθώς δεν άντεξε την πίεση του παιχνιδιού και ζήλευε πολύ όσες πλησίαζαν τον Παναγιώτη δηλώνοντας ερωτευμένη μαζί του.

Μετά την αποχώρηση της βρέθηκε στο καλύτερα δεν γίνεται όπου έβαλε τα κλάματα όταν είδε στην οθόνη ένα βίντεο με της στιγμές της από το παιχνίδι.

Η παίκτρια δήλωσε πως είναι ερωτευμένη και θέλει να κάνει σχέση μαζί του εκτός παιχνιδιού. Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.