Κώστας Αποστολάκης: "Πήγα στο Άγιο Όρος για να μη βλέπω γυναίκες! Δεν είχα..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Αποστολάκης:

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια περίοδος της ζωής τους που είχε την ανάγκη να πάει στο Άγιο Όρος ώστε να μην έχει επαφές μαζί τους.

«Πήγα στο Άγιος Όρος όταν τελείωσε η 1η καραντίνα, τον Ιούνιο. Είχα πάει και το 2002, αλλά ο λόγος που είχα πάει τότε δεν ήταν θρησκευτικός, ήταν για να μην βλέπω γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αποστολάκης και εξήγησε:

«Δεν είχα αντιστάσεις και οι αντιστάσεις αυτές έπρεπε να μου δοθούν από έναν χώρο και από ένα περιβάλλον. Πλήγωσα αλλά δεν πληγώθηκα από τις γυναίκες. Το μετάνιωσα. Εκεί που πήγα έμαθα πως είναι ανώτερη ψυχική κατάσταση να μπορείς να μετανοείς. Ήθελα να αποφύγω την εικόνα, γιατί η εικόνα μπερδεύει πάντα. Δεν απάτησα ποτέ τις γυναίκες. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι μισθό παίρνει!

Εκείνη την περίοδο ήμουν μόνος μου και όταν είσαι μόνος σου μπορεί να κάνεις ό,τι θες. Το ό,τι θες έχει και ένα αντίδωρο».

Κώστας Αποστολάκης: Συγκλονίζει - "Δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές..."

Από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά βίωσε την πρωτόγνωρη συνθήκη του κορωνοϊού και της καραντίνας ο Κώστας Αποστολάκης. Μάλιστα αναφέρει πως έιπε όχι σε πολλές δουλειές και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει!

Ο ηθοποιός που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εξήγησε πως η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο χρόνος αυτός που πέρασε με τον εαυτό του τον έκανε να πάρει και τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να απέχει από τη δουλειά και να κάνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του, να βρει δηλαδή την εσωτερική γαλήνη.

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.