J2US: Παίκτρια κατακεραυνώνει το show - "Τους τηλεφωνώ και δεν το σηκώνουν"

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Παίκτρια κατακεραυνώνει το show -

Στην κάμερα των Κου Κου μίλησε παίκτρια του J2US η οποία δήλωσε πως παίρνει τηλέφωνο την παραγωγή του του παιχνιδιού και δεν της το σηκώνουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή θα συμμετείχε κανονικά στο show αλλά διαγνώστηκε με κορωνοϊο και έτσι έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της. Την θέση της για όσο θα έλειπε την πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Σήμερα η πηγή έχει ξεπεράσει τον ιό και δεν είναι πια θετική αλλά δεν έχει πάρει σαφές οδηγίες απο την παραγωγή του παιχνιδιού για το τι θα κάνει.

«Ξέρεις κάτι; Γιατί εγώ δεν ξέρω. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία με τον Νίκο τον Κοκλώνη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μου είπε να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Κι εγώ ξέρω ότι αυτήν την εβδομάδα θα τραγουδήσει ο Τρύφωνας με την Έφη. Μπέρδεμα ε; Επειδή είχαν έτοιμο ένα τραγούδι πριν την καραντίνα, ίσως πάει και αυτήν την εβδομάδα ο Τρύφωνας. Αν είχα κάποιο νεότερο, θα στο έλεγα. Κι εγώ δεν ξέρω.

Παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν, μετά με παίρνει ο Νίκος, λέμε για το τραγούδι, είμαι μπερδεμένη. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ο Τρύφωνας ήρθε για εξυπηρέτηση και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει η παραγωγή να με πάρει επίσημα ένα τηλέφωνο. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να πάω στο παιχνίδι γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε» είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή. Σόκαρε η Πηγή Δεβετζή με την αποκάλυψη της. Δεν πίστευαν ότι είχε κορωνοϊό και είχε γίνει χαμός.

Εξελίξεις με την Πηγή Δεβετζή και τη συμμετοχή της στο J2US

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε τι θα γίνει με το J2US και αν θα επιστρέψει και πάλι στο show.

«Αυτή η περιπέτεια πέρασε στο σπίτι μου. Είχα δέκατα, έφτασα μέχρι 38, είχα έντονο πονοκέφαλο και έχασα γεύση και όσφρηση. Μου έφερναν φαγητό οι γείτονες», είπε αρχικά για τα όσα βίωσε.

Και συνέχισε «Επειδή μιλάμε κάθε μέρα με τον Τρύφωνα και άρχισε να μου κάνει κάτι ερωτήσει για τα συμπτώματα. Το κατάλαβα ότι ήταν θετικός. Στην αρχή μου λέει «δεν κολλήσαμε και μαζί να το περάσουμε μαζί».

«Είχαμε μιλήσει με τον Νίκο, λογικά θα επιστρέψω στο J2US», ανέφερε όσον αφορά το μουσικό show.