My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ένα επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και το θέμα της ημέρας ήταν να ντυθούν οι παίκτριες με 100 ευρώ! Μια ήταν αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει.

Όλες οι παίκτριες αλλά και οι δύο νέοι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν και να φτιάξουν το καλύτερο look που μπορούσαν με 100 ευρώ. Η Κάτια όμως ήταν αυτή που ξεχώρισε και ήρε τον έξτρα βαθμό. Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η Χριστίνα τσακώθηκε και με την Άρτεμις.

Μαζί της στην δυάδα ήταν και η Χριστίνα.

My Style Rocks: «Πλακώθηκαν» οι διαγωνιζόμενοι - Έξαλλη η Έρη με τη Χριστίνα

Πολύ τεταμένες ήταν οι σχέσεις των παικτών στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και τα κορίτσια «πλακώθηκαν» με αφορμή έναν βαθμό που έβαλε η Χριστίνα στην Κάτια. Η Έρη έγινε έξαλλη με την αιτιολογία της και της είπε πως πλέον έχει κουράσει.

Η Χριστίνα σήμερα είχε την τιμητική της καθώς κατάφερε να αρπαχτεί με όλες τις συμπαίκτριές της εκτός από την Αρετή που είναι φίλη της.

Η διαγωνιζόμενη έβαλε 2 στην Κάτια και της είπε πως δεν ξέρει τι δεν της αρέσει αλλά θα ήθελε να δει ένα λαχανί παλτό. Η Έρη στο άκουσμα της αιτιολογίας της, εκνευρίστηκε και γύρισε να της πει πως θα ήταν προτιμότερο να ξεκαθαρίσει πως δεν της αρέσει το look και πως πλέον όλοι έχουν καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στις βαθμολογίες της.

Μάλιστα και η Κατερίνα Στικούδη σχολίασε πως η Χριστίνα βάζει πάντα ίδιους βαθμούς με την Αρετή, ωστόσο εκείνη από τη μεριά της είπε πως οι βαθμοί της είναι ξεκάθαρα δική της άποψη.