Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: Θύελλα στο Instagram με την φωτογραφία που τόλμησε και ανέβασε

Απίστευτη αλλαγή

Χάρης Ρώμας: Θύελλα στο Instagram με την φωτογραφία που τόλμησε και ανέβασε
News 11.11.2020 21:34
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

O Χάρης Ρώμας δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές δημοσιεύσεις στο προσωπικό λογαριασμό του. Εχθές όμως ανέβασε μια φωτογραφία και έγινε πανικός!

Μέσα από τον λογαριασμό του θέλησε να μας μεταφέρει 35 χρόνια πίσω με μια φωτογραφία του την οποία σύγκρινε με μια σημερινή του από το Καφέ της Χαράς.

"Αυτές οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά 35 χρόνων!!!" έγραψε στην λεζάντα του. Δείτε εδώ πώς έδωσε τέλος στην κόντρα του με τη Σοφία Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας.

ρώμας 35 χρόνια πριν
ρόμας τώρα

Χάρης Ρώμας: Έξαλλος με τον Πετράκο - "Βγαίνει ο Γρηγόρης και..."

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Ρώμας και δεν έκρυψε την ενόχληση του για τους συνωμοσιολόγους κατά του κορωνοϊού και τις συνωμοσίες που θέλουν να περάσουν στον κόσμο. Μάλιστα σχολίασε έντονα τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Με αφορμή το κλείσιμο των θεάτρων για δεύτερη φορά και τις δυσκολίες που βιώνουν οι καλλιτέχνες τοποθετήθηκε ο Χάρης Ρώμας. Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα των συνωμοσιολόγων δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και δήλωσε:

“Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε συνωμοσιολόγοι… Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πως; Από που; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δε ξέρω να το κάνω αυτό. Από που πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό;

Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία. Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει, και αυτός το πιστεύει. Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν; Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που τα πήρε: Είναι λοιμοξιολώγος ή επιδημιολόγος; Όχι, από το διαδίκτυο τα πήρε” είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: Βάζει τέλος στη κόντρα του με Καπουτζίδη - Μουτίδου

Ο Ρώμας απαντά στην έκκληση της Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους: "Καμιά Μουτίδου δεν έχει δικαίωμα να..."

Share