Big Brother: Αυτή η παρουσιάστρια θα είναι στο πλάι του Μικρούτσικου στο live της Παρασκευής!

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτή η παρουσιάστρια θα είναι στο πλάι του Μικρούτσικου στο live της Παρασκευής!

Στο live της Παρασκευής στο Big Brother, καλεσμένη θα είναι μια γνωστή παρουσιάστρια η οποία θα πάρει θέση σε όσα θα συμβούν στο show! Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαμε δει καλεσμένο τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την Νάταλι Κάκκαβα, σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα που μέσα από τα social media μας αποκάλυψε ότι την Παρασκευή (13/11) θα βρεθεί στο πλατό του Big Brother.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία σχολιάζοντας: «Hello big brother..Αυτή την Παρασκευή θα τα πούμε όλα στο @grbigbrother LIVE...@andreasmikroutsikos αφού δεν κατάφερες εσύ να έρθεις Λαγονήσι, έρχομαι εγώ στο studio να σχολιάσουμε αυτή την κομβική αποχώρηση...@g.goudaras ξεκίνα τα εντατικά...». Δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε ο Μικρούτσικος!

νάταλι κάκκαβα big brother

Ανατροπή που θα συζητηθεί στο Big Brother - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μια ανατροπή που σίγουρα θα συζητηθεί, είχαμε στους υποψήφιους του Big Brother που θα βγουν προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής. Τα δυο ονόματα σίγουρα τα περιμέναμε, το ένα όμως όχι.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου έδωσε spoiler που είναι "φωτιά". Ποιοι θα ψηφισθούν από το κοινό για να φύγουν;

Συγκεκριμένα, οι 3 υποψήφιοι είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κάτι που της ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Ραμόνα Μοροσάνου, αλλά και ο Χρήστος Μακρίδης, ένα όνομα που είχαμε καιρό να ακούσουμε.

Big Brother Highlights 10/11: Οι συνεχόμενα καυγάδες και το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του Πυργίδη

Ακραία σκηνικά και έντονους τσακωμούς παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης να διαδραματίζονται στο σπίτι του Big Brother. Αυτό που προκάλεσε όμως μια θύελλα αντιδράσεων ήταν το ξαφνικό και ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του Δημήτρη Πυργίδη.