Big Brother: Άσχημη επίθεση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Άσχημη επίθεση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μια άσχημη επίθεση έγινε στον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον θείο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τις εξελίξεις του Big Brother.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο παρουσιαστής μιλάει άσχημα και επιθετικά στα παιδά και δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που συμβαίνει αυτό. Είτε γιατί έλειπε καιρό από την τηλεόραση, είτε για τα νούμερα τηλεθέασης που συνήθως σύμφωνα με τον ίδιο, έτσι γίνεται.

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως η ψυχολόγος που είναι δίπλα του είναι σοβαρή, σε αντίθεση με εκείνον που πιέζει για να βγάλει κάτι αρνητικό. Μπορεί να είναι επιθετικός, ωστόσο "έφαγε΄' την θέση του Βαρθακούρη.

Big Brother: Τα έβαλε με όλους ο Άνδρέας Μικρούτσικος - Έγινε έξαλλος με τους παίκτες

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα όσα φέρεται να έχει πει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τον σ3ξουαλικό προσανατολισμό του Θέμη Κανέλλου στο Big Brother.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάλεσε τον Θέμη Κανέλλο στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» ώστε να συνδεθούν ζωντανά και να σχολιάσουν τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα μεταξύ εκείνου και των Άννα Μαρία και Ραμόνα.

Ο Θέμης Κανέλλος ρωτήθηκε να πει την άποψη του σχετικά με το γιατί πιστεύει ότι η Ραμόνα Μοροσάνου τον ενημέρωσε για τα όσα είπε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Για να με προστατεύσει» ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος,

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έδωσε και μια άλλη διάσταση στο περιστατικό καθώς όπως τόνισε όλοι έχουν εστιάσει στην κίνηση της Ραμόνα να τον «ενημερώσει» και όχι στα όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για εκείνον, τους gay και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δείτε προηγουμένως το σοκ των παικτών.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια προσπάθεια να προχωρήσει τη ροή του live και να διακόψει τον Ανδρέα Μικρούτσικο κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό και εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον ήδη εκνευρισμένο παρουσιαστή.

«Θέλετε τη γνώμη μου ή δεν τη θέλετε; Αν δεν τη θέλετε κατεβάζω ρολά! Είναι ακριβοθώρητη η γνώμη μου και όχι να την τσαλαπάτε! Είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και δεν είμαι ο τσάτσος κανενός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ενώ σε σχόλιο τόσο του Χάρη Βαρθακούρη όσο και του Θέμη Κανέλλου πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενα της είπε: «Δεν ισχύουν οι συγγνώμες. Οι συγγνώμες εφευρέθηκαν για να με κάνουν αυθαίρετο».