Ο Μικρούτσικος "έφαγε" τη θέση του Βαρθακούρη στο Big Brother - Ραγδαίες εξελίξεις

Η αποκάλυψη στον αέρα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μικρούτσικος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το Big Brother από τη νέα χρονιά, που όπως φαίνεται θα θα έρθει και πάλι μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος "έφαγε" την θέση του Χάρη Βαρθακούρη και θα παρουσιάζει το ριάλιτι όταν αυτό επιστρέψει για δέυτερη σεζόν στο κανάλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει «κλειδώσει» με την παρουσίαση του παιχνιδιού και θα βρίσκεται στο τιμόνι από τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Χάρη Βαρθακούρη, το κανάλι θα τον αξιοποιήσει σε κάτι άλλο, ή θα αξιοποιηθεί αλλού εντός ή εκτός ΣΚΑΙ, αφού απέδειξε κιόλας ότι το έχει με την παρουσίαση. Που θα βρεθεί ωστόσο καλεσμένος και θα γίνει χαμός;

Χάρης Βαρθακούρης: Μιλά για την κόντρα του με τον Μικρούτσικο - "Μπορεί και να με προσβάλλει.. να με μειώσει"

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το κλίμα ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, να είναι αρκετά τεταμένο. Κανένας από τους δυο δεν έχει βγει ξεκάθαρα να μιλήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια, πράγμα που κινεί ακόμα περισσότερο τις υποψίες.

Ο τραγουδιστής κάθισε στον καναπέ του "Dot" και μίλησε για ακόμη μια φορά για όσα ακούγονται:

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλει όταν είμαστε στο πλατό να έχει την τελευταία κουβέντα. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο το κάνει, μπορεί ενδεχομένως και να με προσβάλει, μπορεί να με μειώσει, δεν είναι ότι είμαι βλάκας και δεν το αντιλαμβάνομαι, το προσπερνάω… Δεν έχει νόημα να ανταποδώσω. Δεν έχει νόημα να ανοίξω διάλογο εκείνη τη στιγμή σε ζωντανή εκπομπή, που μας βλέπει η μισή Ελλάδα. Χαμένος θα βγω, ακόμη κι αν κερδίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Δείτε εδώ τι είπε για το τηλεφώνημα του πατέρα του!

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Dot.