Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες στην ανακοίνωση του δεύτερου lockdown

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother:

Στο σημερινό live του Big Brother, λίγες ώρες πριν από την καραντίνα στην χώρα, οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον μεγάλο αδερφό ότι στην χώρα έρχεται το δεύτερο lockdown.

Oι παίκτες στο άκουσμα αυτού του νέου, σάστισαν και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους.

Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς» τόνισε ο Μεγάλος Αδελφός στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα έτσι ώστε να είστε ασφαλείς».

Αμέσως μετά τους ενημέρωσε πως όλοι οι δικοί τους άνθρωποι είναι καλά. Επίσης, παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

Big Brother: Δεν θα γίνει αποχώρηση; - Το μεσημέρι θα παρθεί η απόφαση

Ανατρεπτικό όπως φαίνεται θα είναι το αποψινό live του Big Brother, καθώς όπως ανακοινώθηκε χθες, δεν υπάρχει κάρτα ψηφοφορίας. Δεν θα υπάρξει και αποχώρηση;

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε» υπάρχουν δύο σενάρια που εξετάζει η παραγωγή. Το ένα από αυτά είναι να μην έχουμε απόψε καμία αποχώρηση παίκτη.

«Εμείς το ψάξαμε να δούμε τι θα γίνει. Γιατί δεν υπάρχει ψηφοφορία; Δυο σενάρια. Το ένα είναι να γίνει live η ψηφοφορία και να ξεκινήσει στις 21:00. Το αποτέλεσμα να βγει από τις 21:00 έως τις 23:30 στο αποψινό live. Το άλλο σενάριο είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει καθόλου αποχώρηση αυτή τη βδομάδα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, δίνει το δικαίωμα στην παραγωγή για μια βδομάδα να μην υπάρχει αποχώρηση και όσοι είναι υποψήφιοι να μείνουν στο σπίτι. Η παραγωγή επεξεργάζεται ακόμη και τα δύο σενάρια και οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το μεσημέρι» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.