Big Brother: Η άβολη ερώτηση της Άννας Μαρίας στον Θέμη - "Έχεις πάει...;"

Aμηχανία...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Η άβολη ερώτηση της Άννας Μαρίας στον Θέμη -

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με μια έντονη συζήτηση της Άννας Μαρίας με τον Θέμη για τον λόγω που τσακώθηκαν πριν μερικές μέρες.

Πριν μερικές μέρες, Θέμης και Άννα Μαρία τσακώθηκαν έντονα καθώς η παίκτρια δήλωσε πως ο Θέμης είναι η ντροπή των γκέι.

Σήμερα, οι δυο τους ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με μια συζήτηση. Σε αυτή, ο Θέμης υπερασπιζόμενος τον εαυτό του δήλωσε πως είναι άντρας αλλά θηλυπρεπής και τότε η Άννα Μαρία τον ρώτησε "Έχεις πάει με γυναίκα;" με τον Θέμη να απαντά αρνητικά με μεγάλη αμηχανία για τις προσωπικές ερωτήσεις που του έκανε. Δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε ο Μικρούτσικος!

Ανατροπή που θα συζητηθεί στο Big Brother - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μια ανατροπή που σίγουρα θα συζητηθεί, είχαμε στους υποψήφιους του Big Brother που θα βγουν προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής. Τα δυο ονόματα σίγουρα τα περιμέναμε, το ένα όμως όχι.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου έδωσε spoiler που είναι "φωτιά". Ποιοι θα ψηφισθούν από το κοινό για να φύγουν;

Συγκεκριμένα, οι 3 υποψήφιοι είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κάτι που της ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Ραμόνα Μοροσάνου, αλλά και ο Χρήστος Μακρίδης, ένα όνομα που είχαμε καιρό να ακούσουμε.

Big Brother Highlights 10/11: Οι συνεχόμενα καυγάδες και το ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του Πυργίδη

Ακραία σκηνικά και έντονους τσακωμούς παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης να διαδραματίζονται στο σπίτι του Big Brother. Αυτό που προκάλεσε όμως μια θύελλα αντιδράσεων ήταν το ξαφνικό και ανεξέλεγκτο ξέσπασμα του Δημήτρη Πυργίδη.

Big Brother: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Σοφία - «Ψήφισέ με να φύγω»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο Big Brother, καθώς η Σοφία και ο Γρηγόρης βρίσκονται για ακόμα μία φορά στα μαχαίρια. Μάλιστα η Σοφία εκνευρίστηκε τόσο πολύ μαζί του, μέχρι που του ζήτησε να την ψηφίσει για να φύγει.

Εν όψει της ψηφοφορίας άρχισαν και πάλι τα σχόλια και τα νεύρα έφτασαν στο... ταβάνι. Ο Γρηγόρης δήλωσε πως ταράχτηκε με αυτό που έμαθε για την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μιας και όσο είναι έγκλειστοι στο σπίτι δεν γνώριζαν τίποτα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του λοιπόν δεν τον απασχολεί για τον θα ψηφιστεί γιατί από εγκλεισμό θα φύγει και θα μπει σε καραντίνα.

Η Σοφία Δανέζη θεώρησε πως η δήλωση του Γρηγόρη ήταν εκ του ασφαλούς και γι' αυτό πήγε ευθαρσώς μπροστά του και του είπε χαρακτηριστικά "ωραία λοιπόν, αφού δεν σε νοιάζει, εγώ θα σε ψηφίσω". Κι αυτή ήταν η αρχή για έναν νέο καβγά. Δείτε εδώ την εκρηκτική φωτογραφία της Χριστίνας από το Big Brother.