Big Brother Highlights 11/11: H άβολη συζήτηση Άννας Μαρίας - Θέμη και η απαιτητική δοκιμασία

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 11/11: H άβολη συζήτηση Άννας Μαρίας - Θέμη και η απαιτητική δοκιμασία

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης στο σπίτι του Big Brother. Μια άβολη συζήτηση επικράτησε μεταξύ της Άννας Μαρίας και του Θέμη με τις ερωτήσεις της πρώτης να τον φέρνουν σε αμηχανία. Η δοκιμασία που έπρεπε να κληθούν τους δυσκόλεψε αρκετά με την καλύτερη επίδοση να την σημειώνει η Σοφία.

Θυμάστε τον Χρήστο Ξανθόπουλο από το πρώτο Big Brother; Δείτε πώς είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά!

Big Brother: Η άβολη ερώτηση της Άννας Μαρίας στον Θέμη - "Έχεις πάει...;"

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με μια έντονη συζήτηση της Άννας Μαρίας με τον Θέμη για τον λόγω που τσακώθηκαν πριν μερικές μέρες.

Πριν μερικές μέρες, Θέμης και Άννα Μαρία τσακώθηκαν έντονα καθώς η παίκτρια δήλωσε πως ο Θέμης είναι η ντροπή των γκέι.

Σήμερα, οι δυο τους ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με μια συζήτηση. Σε αυτή, ο Θέμης υπερασπιζόμενος τον εαυτό του δήλωσε πως είναι άντρας αλλά θηλυπρεπής και τότε η Άννα Μαρία τον ρώτησε "Έχεις πάει με γυναίκα;" με τον Θέμη να απαντά αρνητικά με μεγάλη αμηχανία για τις προσωπικές ερωτήσεις που του έκανε. Δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε ο Μικρούτσικος!

Βig Borther: Τα βρήκαν σκούρα με την Σοφία τα αγόρια στην δοκιμασία

Στην δοκιμασία το βράδυ της Τετάρτης στο Big Brother, οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τούρτες χωρισμένοι σε ομάδες. Όμως τα αγόρια τα βρήκαν σκούρα με την Σοφία.

Η μία ομάδα στην οποία ήταν η Σοφία, ο Θέμης ο Ζακ και ο Δημήτρης Κεχαγιάς τα βρήκε λίγο σκούρα καθώς δεν επικράτησε η ιδέα της Σοφίας στο τι τούρτα θα έφτιαχναν με σκοπό να τους αφήσει μόνους να την φτιάξουν.

Οι άντρες της παρέας ήθελαν να κάνουν κάτι πιο απλό αφού δεν γνώριζα πολλά από ζαχαροπλαστική με αποτέλεσμα η Σοφία να το παίρνει πολύ πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε.

Ανατροπή που θα συζητηθεί στο Big Brother - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μια ανατροπή που σίγουρα θα συζητηθεί, είχαμε στους υποψήφιους του Big Brother που θα βγουν προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής. Τα δυο ονόματα σίγουρα τα περιμέναμε, το ένα όμως όχι.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου έδωσε spoiler που είναι "φωτιά". Ποιοι θα ψηφισθούν από το κοινό για να φύγουν;

Συγκεκριμένα, οι 3 υποψήφιοι είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κάτι που της ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Ραμόνα Μοροσάνου, αλλά και ο Χρήστος Μακρίδης, ένα όνομα που είχαμε καιρό να ακούσουμε.