Ο Αγγελόπουλος αδειάζει τον Τανιμανίδη: "Στο Survivor δεν θα..."

Μίλησε ανοιχτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Αγγελόπουλος αδειάζει τον Τανιμανίδη:

Στην εκπομπή Direct του ALPHA με τον Τάκη Χατζή το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor, και προχώρησε σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, για το αν τελικά θα παρουσιάσει το Survivor και για το αν επιθυμεί να έχει ως συμπαρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε αρχικά πως ως συμμετέχοντας δεν θα ξανά έπαιρνε μέρος παρά μόνο να αναλάβει χρέη παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, είπε: «θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Αναφορικά με τον αν θα ήθελε να συμπαρουσιάσει το παιχνίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη, είπε με ειλικρίνεια: «όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα»!

Τέλος, για τις φήμες που τον θέλουν να ζητάει ένα εξωφρενικό ώστε να ήταν ο Bachelor του ALPHA, αποκάλυψε: «Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική δεν σημαίνει ότι εγώ οτιδήποτε κάνω το κάνω με πάρα πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει τις κουβέντες αυτές. Έχουν ειπωθεί διάφορα ποσά». Ο Αγγελόπουλος έκανε τεστ κορωνοιού. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του OPEN - Η πρόταση του Ατζούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο OPEN. Ο νικητής του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου. Ενώ, αποκαλύφθηκε και η πρόταση που του έγινε από τον Ατζούν.

Σε ζωντανή σύνδεση από το Πόρτο Γερμενό, ο Ντανος, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος αλλά ούτε και γω με το All Star Survivor. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε εάν έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση, είπε «επίσημα όχι».

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως, «πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής. Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ».

«Εγώ να σας αφήσω… ο Γρηγόρης γνωρίζει τα πάντα οπότε καλή συνέχεια» είπε αμήχανος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε ωστόσο και την αμήχανη στιγμή του, όταν συναντήθηκε τυχαία μπροστά στην κάμερα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.