Η αδερφή του Ανδρέα από το GNTM 3 θα μπορούσε άνετα να είναι μέσα στο παιχνίδι - Απίστευτη ομοιότητα

Την είδαμε και πάθαμε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αδερφή του Ανδρέα από το GNTM 3 θα μπορούσε άνετα να είναι μέσα στο παιχνίδι - Απίστευτη ομοιότητα

Το GNTM 3 μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος του όσον αφορά στα γυρίσματα, ωστόσο τα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ και στα social media δεν είναι ενεργοί μέχρι να δούμε την αποχώρηση τους. Ακόμη έχουν παλιές φωτογραφίες τους και ανάμεσα σε αυτές, είδαμε την αδερφή του Ανδρέα που έχουν απίστευτη ομοιότητα.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είναι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και θεωρείται απο πολλούς ένα από τα φαβορί. Αφού κιόλας, λένε πως ο τελικός είναι ανδρική υπόθεση.

Μια από τις αδυναμίες του Ανδρέα λοιπόν, που τον στηρίζει πάντα, είναι η αδερφή του, η οποία θα μπορούσε άνετα να είναι μέσα στο παιχνίδι και να διαγωνίζεται. Η ομοιότητα τους είναι απίστευτη.

GNTM 3 Ανδρέας Αθανασόπουλος αδερφή

Να σημειώσουμε εκτός τις φήμες που θέλουν Ανδρέα και Λία σε σχέση, έχουμε και ένα άλλο ζευγαράκι που είναι και επιβεβαιωμένο.

GNTM 3: «Φούντωσαν» τα σχόλια για Ανδρέα και Λία - «Μπορεί και να παίζει κάτι»

Η επιλογή της Λίας να πάρει τον Ανδρέα μαζί της στο έπαθλο μετά τη δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM 3, ήταν αρκετή για να κάνει τα σχόλια που τους θέλουν ζευγάρι να «φουντώσουν». Μάλιστα, η Μαριαγάπη είπε πως μπορεί και να παίζει κάτι μεταξύ τους.

Μπορεί οι δύο διαγωνιζόμενες να ξεκίνησαν ως φίλες ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο για εκείνες μιας και πλέον βρίσκονται σε διαφορετικές παρέες και δεν μιλάνε η μία στην άλλη.

Η Μαριαγάπη σχολίασε το γεγονός πως η Λία δυσκολεύτηκε να διαλέξει ποιον θα πάρει μαζί της στο σπα και κάπου εκεί πέταξε και την ατάκα της για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«Λογικό να διάλεγε τον Ανδρέα.», ψιθύρισε κάποιο από αγόρια, ενώ από την άλλη πλευρά η Μαριαγάπη είπε στην κάμερα: «Δεν έχω ιδέα γιατί δυσκολεύτηκε τόσο πολύ. Τι να πω; Μήπως παίζει κάτι παραπάνω και δεν ήθελε να το κάνει τόσο εμφανές; Τι να πώ;».