GNTM 3: Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης - «Στέλνουν μηνύματα όπως πάρε τηλέφωνο τον κερατά»

«Άδειασε» τη μητέρα της και την έκραξε δημόσια για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης - «Στέλνουν μηνύματα όπως πάρε τηλέφωνο τον κερατά»

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως άγνωστοι του στέλνουν μηνύματα όπως «πάρε τηλέφωνο τον κερατά», καθώς η παίκτρια του GNTM 3 τον χώρισε ια τον Αιμιλιάνο, που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Διονύσης Κριεζάς αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την 19χρονη, ενώ επιβεβαίωσεκαι ο ίδιος εκτός της μητέρας της, τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον συμπαίκτη της.

«Πλέον ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της Μαριαγάπης. Πλατωνική και σχολική σχέση δεν υπάρχει, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελείωσε μόλις μπήκε στο παιχνίδι όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, δεν είχε τελειώσει. Μετά τελείωσε. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί αλλά ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα.

Η μητέρα της θέλει να την προστατεύσει για να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Κανένα παιδί δεν θα έδινε στη μαμά του τους κωδικούς του Instagram. Είχα άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα και με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω και πως η Μαριαγάπη είναι ακόμα μαζί μου και πως ακόμα υπάρχει αυτό που υπάρχει και είμαστε εντάξει.

Έχω ένα γνωστό που έχει περάσει από το GNTM, ο οποίος μου έχει επιβεβαιώσει ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο έχουν σχέση. Εντάξει δεκτό. Πιστεύω ήταν ανεπίτρεπτο έτσι όπως το χειρίστηκε. Δεν είπε πως θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει με τον Αιμιλιάνο και είναι καλύτερα με τον Αιμιλιάνο. Μου είπε “γεια χαρά” για λόγους ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας.

Στο παιχνίδι η συμπεριφορά της Μαριαγάπη έχει αλλάξει φουλ. Στην δουλειά της είναι top πιστεύω και πιστεύω έχει πολύ δρόμο σε αυτό που κάνει. Μου στέλνουν μηνύματα όπως… “πάρε τηλέφωνο τον κερατά”. Το παίρνω στο χιούμορ», είπε ο Διονύσης Κριεζάς.

GNTM 3: Η γκάφα της Μαριαγάπης στο instagram που πρόδωσε την σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Πολλά ακούγονται για τα πιθανά ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι του GNTM 3, με ένα συγκεκριμένο να μας επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Μαριαγάπη και στον Αιμιλιάνο, όπου μια λανθασμένη κίνηση της πρώτης στο Instagram τα πρόδωσε όλα!

Η Soula Glamorous μας έχει συνηθίσει σε πολλά σπόιλερ και καυτές αποκαλύψεις, μιας και έχει μάτια παντού! Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποιες ύποπτες κινήσεις της Μαριαγάπης που προδίδουν όχι μόνο την αποχώρηση της από το παιχνίδι, αλλά και την σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είχε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα highlight με τον σύντροφο της, το οποίο όμως ξαφνικά.. εξαφανίστηκε! Μια κίνηση που φανερώνει τόσο τον χωρισμό της όσο και την φημολογούμενη σχέση της με τον συμπαίκτη της. Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε αυτό το ζευγάρι!

Η σχέση της μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο

Μαριαγάπη γκάφα στο Instagram