Σε γιατρό εχθές το απόγευμα η Ζέτα Μακρυπούλια - Τι συνέβη

Οι αναρτήσεις που έκαναν την αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε γιατρό εχθές το απόγευμα η Ζέτα Μακρυπούλια - Τι συνέβη

Τον γιατρό της επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η Ζέτα Μακρυπούλια, έχοντας πάντα στείλει το μήνυμα της στο 13033, λόγω του lockdown που έχει μπει στην Ελλάδα για περίπου ένα μήνα. Τι της συνέβη;

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, έχοντας βρει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς τα γυρίσματα των εκπομπών και των σειρών δεν έχουν σταματήσει ακόμη βάση νόμου, έκλεισε ραντεβού και πήγε στον οδοντίατρο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράστηκε και μερικά insta stories από την στιγμή που βρισκόταν στην καρέκλα για να την εξετάσει ο γιατρός της.

Επίσης, δεν δίστασε να αστιευτεί λέγοντας «Δεν καθόμουν ήρεμη στην καραντίνα μου... Ήθελα και οδοντίατρο.. καλά να πάθω. Μείον ένας σοφρωνιστήρας». Μπορεί τα πράγματα στον οδοντίατρο της να πήγαν καλά, ωστόσο με την εκπομπή της... δεν πάνε.

Ζέτα Μακρυπούλια οδοντίατρος

Ζέτα Μακρυπούλια στον γιατρό

Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίες γιατρός

Κορωνοϊός και στο "σπίτι" της Ζέτας Μακρυπούλια - Δύσκολες ώρες

Δυστυχώς το δεύτερο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια, δηλαδή ο ΑΝΤ1, εχθές εμφάνισε κρούσμα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να παγώσουν τα γυρίσματα της εκπομπής Ρουκ Ζουκ, μεταξύ άλλων.

Για την ακρίβεια, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης στο studio kappa υπήρξε ένα θετικό κρούσμα από μια εργαζόμενη. Για την ασφάλεια όλων οι ιθύνοντες του σταθμού εκτός από το ότι θα τους υποβάλλουν όλους σε τεστ, αποφάσισαν να στείλουν τους περισσότερους παρουσιαστές στα σπίτια τους και να διακόψουν τα γυρίσματα των project.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Χατζηνικολάου, και ο Γιώργος Παπαδάκης όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, μαζί με πολλούς ακόμη, απομακρύνθηκαν από τα στούντιο και πάγωσαν για λίγο τα γυρίσματα των εκπομπών τους.

Αναμένουμε τις εξελίξεις καθώς και ίσως την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού...

Ζέτα Μακρυπούλια: Μίλησε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - «Στο σπίτι εκείνος...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε μία συνήθεια που έχει στο σπίτι ο καλός της.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κόψει οριστικά το κρέας και έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, θέλησε να μάθει αν έχει υιοθετήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια συνήθεια.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ακόμα δεν μπορεί να το κόψει, αλλά λόγω του αγαπημένου της, τρώει πολύ συχνά vegan φαγητά.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαβάζει πολύ συχνά στο σπίτι ένα βιβλίο με vegan συνταγές που του είχε κάνει δώρο πέρυσι ο Γρηγόρης Μπάκας.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης, αποκαλύπτοντας πως δεν τα παρακολουθεί συστημάτικα.