Η Εύα Σιμάτου αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες: "Τρομάζω την ώρα που πηγαίνω στα γυρίσματα.."

Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Εύα Σιμάτου αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες:

Η Εύα Σιμάτου το βράδυ της Τετάρτης κάθισε στον καναπέ του The 2 Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός εξέφρασε πόσο χαρούμενη είναι για αυτό το επαγγελματικό της βήμα αλλά και για την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Η Εύα είπε χαρακτηριστικά για τα γυρίσματα της σειράς: «Δεν είμαι έτσι, όπως η Χατζίδου, στη ζωή μου. Τρομάζω την ώρα που με βλέπω και τρομάζω την ώρα που πηγαίνω στα γυρίσματα, ειδικά όταν περιέχουν βία. Είναι λίγο δύσκολα και τεχνικά και και ψυχικά για να το υποστηρίξεις».

Αναφορικά με τον ρόλο της, δήλωσε πως: «Κόντρα ρόλος, πιο κόντρα δεν γίνεται. Σαν Εύα κινούμαι σε πιο αέρινα, πιο γλυκά πράγματα» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Όπως έχω πει ούτε εγώ δεν θα με φανταζόμουν για αυτό τον ρόλο. Οπότε ήταν μεγάλη η έκπληξη μου αλλά επειδή είναι πάρα πολύ προκλητικό, ακριβώς γιατί είναι κόντρα και εκεί δοκιμάζονται οι ηθοποιοί, εννοείται ότι είπα ναι. Είπα αμέσως το ναι και μετά από δύο δοκιμαστικά». Δυσάρεστη απόφαση από τον ΑΝΤ1 λόγω lockdown!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή:

Γιάννης Κουκουράκης: Μιλά για την συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες - "Μου φαίνεται αστείο..."

Ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες Γιάννης Κουκουράκης μίλησε στο Down Town και αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα.

Εκτός από καλός ηθοποιός, με τις Άγριες Μέλισσες έγινες και διάσημος. Πως το διαχειρίζεσαι;

Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείος ο όρος «διάσημος» στην Ελλάδα. Απλώς θα έλεγα ότι έγινα γνωστός και μέχρι εκεί. Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν ο σκοπός ούτε το ζητούμενο, ούτε έρχεται η ολοκλήρωσή μου μέσα από αυτήν. Όταν άρχισαν ξαφνικά από πέρσι να με χαιρετάνε, να με σταματάνε στον δρόμο για να μου μιλήσουν ή για να βγάλουμε φωτογραφίες, ένιωθα τρελή αμηχανία, γιατί είμαι πολύ ντροπαλός. Καλά, ακόμα νιώθω έτσι αρκετές φορές.

Δεν σου φαίνεται ότι είσαι ντροπαλός.

Με βοηθάει το φυζίκ μου μάλλον. Όταν βρίσκομαι στο γήπεδό μου, δεν είμαι έτσι, δηλαδή όταν είμαι στη σκηνή ή στο γύρισμα. Όταν όμως είμαι στον δρόμο, νιώθω πολύ ευάλωτος ρε παιδί μου. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να παρεξηγείται και να με περάσει κάποιος για απόμακρο. Δείτε τις εξελίξεις της σειράς.