Γιάννης Ζουγανέλης: Η σπάνια φωτογραφία με την Ελεονώρα - Αγνώριστοι 33 χρόνια πριν

Ήρθε στη δημοσιότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: Η σπάνια φωτογραφία με την Ελεονώρα - Αγνώριστοι 33 χρόνια πριν

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν του Γιάννη Ζουγανέλη και της κόρης του, Ελεονώρας, ήρθε στη δημοσιότητα. 33 χρόνια πριν, πατέρας και κόρη ήταν αγνώριστη και το στιγμιότυπο είναι πολύ τρυφερό.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω δημοσίευσε Έλενα Λυμπέρη Μακρή η οποία στο προφίλ της elenasdiary_blog στο Instagram συνηθίζει να μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν διασήμων.

Αυτή την φορά λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν ακόμη παιδάκι με μαύρα μαλλιά, ενώ μαλλιά είχε τότε και ο... Γιάννης Ζουγανέλης.

«Πατέρας και κόρη: Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη μικρή Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη δεκαετία του 80. «Σου παραδίδω ένα κορίτσι, το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, την σκέψη και την πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδίδοντας την κόρη του στον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου στον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες.

Πράγματι η δημοφιλής τραγουδίστρια μεγάλωσε μέσα στη μουσική και το τραγούδι. Ήταν μόλις τεσσάρων ετών το 1987 όταν συμμετείχε στον παιδικό δίσκο του πατέρα της "Γύρω Γύρω όλοι"», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Γιάννης Ζουγανέλης Ελεονώρα φωτογραφία

Να σημειώσουμε πως μετά το γάμο, οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε δείπνο με το σύζυγό της και δεν δίστασε να δείξει πως ενοχλήθηκε.

Συγκίνησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της Ελεονώρας - «Εύχομαι να γίνω παππούς...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια του για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο ίδιος αποκάλυψε πως εύχεται να γίνει σύντομα παππούς!

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς, επιθυμώντας έναν πιο κλειστό γάμο. Καταφέραμε όμως να δούμε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα αυτή!

«Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος γιατί καμάρωσα την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ. Θέλω να ζήσουν με αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη στη ζωή. Το βλέπω ότι τα έχουν και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Φυσικά συγκινούμαι.

Δεν μπορείς να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από τέτοιες καταστάσεις. Εύχομαι να γίνω σύντομα παππούς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.