Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ενοχλήθηκε από τους φωτογράφους - Καρέ καρέ οι κινήσεις της στο πλευρό του συζύγου της

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Καρέ καρέ το περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ενοχλήθηκε από τους φωτογράφους - Καρέ καρέ οι κινήσεις της στο πλευρό του συζύγου της

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου στο νησί των Σπετσών το Σαββατοκύριακο και για πρώτη φορά καταγράφηκε η ενόχληση της τραγουδίστριας από τα φλας!

Για την ακρίβεια η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι το πιο προσιτό όν πάνω στην γη, πάντα χαμογελαστή σε δημοσιογράφους και φωτογράφους σεβόμενη την δουλειά τους τους μιλάς και αφήνει να την απαθανατίσουν. Όπως θα δείτε όμως στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr το Σαββατοκύριακο δεν ήταν σε τέτοιο mood.

Μπορεί να βγήκε και να διασκέδασε με τον σύζυγό της αλλά όταν είδε τους φωτογράφους....

Ελεονώρα Ζουγανέλη εκνευρισμένη

Έκατσε, ήπιε τον καφέ της, σηκώθηκε από το τραπέζι έβαλε τα γυαλιά ηλίου της και πέρασε από μπροστά τους χωρίς καν να χαμογελάσει... Έτσι τουλάχιστον μας μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και τα είδε όλα... Είναι αποδεκτό βέβαια, δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι όρεξη κάθε μέρα...

Καρέ καρέ σε φωτογραφίες η ενόχληση της Ελεονώρας Ζουγανέλη από τους φωτογράφους

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπέτσες

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Δείτε εδώ 3 συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι τελικά έγκυος;

Διαδίκτυο και τηλεόραση δεν σταματούν να παίζουν τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Πράγματι, ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος και το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Φήμες την θέλουν να είναι έγκυος για αυτό και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, έρχεται να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει.

Ο τραγουδοποιός παραχώρησε δηλώσεις στο «Ευτυχείτε» και απάντησε σε όλα αναφορικά με την πολυαγαπημένη του κόρη και το αν θα γίνει παππούς ή οχι!

Συγκεκριμένα είπε: «Ήρθα από τις Σπέτσες χαρούμενος που έγινε αυτό το γεγονός που είναι για εμένα γεγονός ζωής. Πάντα ευχόμουν η ζωή μου να συμπληρωθεί από τη μέλλουσα ζωή της θυγατέρας μου. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές. Απήλαυσα έναν παραδοσιακό γάμο, όμορφο με λίγο κόσμο λόγω covid. Έμαθα την περασμένη Δευτέρα ότι η κόρη μου θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Mε άφησε άναυδο. Δεν ήξερα πως θα γίνει ο γάμος τους».

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι έγκυος, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Μακάρι να ήταν έγκυος. Ειλικρινά μακάρι να ήταν. Δυστυχώς δεν είναι».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: