Στόλισαν το σαλόνι τους Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος! Η πρώτη φωτογραφία από το δέντρο

Έκανε την αποκάλυψη η ηθοποιός με ανάρτηση μέσα από το απίστευτο σαλόνι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν το σαλόνι τους Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος! Η πρώτη φωτογραφία από το δέντρο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περίπου δυο μήνες πριν τα Χριστούγεννα, κατέβασαν το δέντρο τους για να το στολίσουν στο σαλόνι και η ηθοποιός, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να περάσει οικογενειακά στο σπίτι του τις γιορτές, παρόλο που οι φετινές θα είναι τελείως διαφορετικές, λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του κοιρωνοϊού και του δεύτερου lockdown που έχουμε στην Ελλάδα.

Βάσω Λασκαράκη λοιπόν, μαζί με την κόρη της Εύα που είχε τα γενέθλια της, αλλά και με τον Λευτέρη Σουλτάτο, έβγαλαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το συναρμολόγησαν και τώρα μένει μόνο να το στολίσουν όλοι μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την πρώτη φωτογραφία από το δέντρο, το οποίο είναι σίγουρα πάνω από 2 μέτρα και μόλις στολιστεί θα είναι φαντασμαγορικό.

Από την άλλη βέβαια, να πούμε πως και η διακόσμηση στο σαλόνι τους είναι απλά... τέλεια!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι χριστουγεννιάτικο δέντρο

Άναψαν το τζάκι στο σπίτι τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο χειμώνας έχει φτάσει και επίσημα και έτσι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισαν να ανάψουν το τζάκι στο σπίτι τους προκειμένου να ζεσταθούν και να νιώσουν λίγο παραπάνω αυτή την ατμόσφαιρα του Νοεμβρίου.

Με το νέο lockdown να έχει ξεκινήσει, το αγαπημένο ζευγάρι επιλέγει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι και να απολαμβάνει τις δραστηριότητές του μαζί με τη μικρή Εύα - δείτε εδώ ένα υπέροχο στιγμιότυπο που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη.

Αυτό είναι το τζάκι το οποίο άναψαν στο σπίτι τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι